2777
2789
عنوان

کودک یکساله ای ک اشتهاش خوبه ولی وزن نمیگیره چ‌ دلیلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9033 بازدید | 113 پست
کمخونی داره ولی خیلی شدید نیست قطره هاشو مرتب میدم اخرین بار سه ماه پیش از داد 

بهش ارده شیره یا فقط شیره انگور هر روز به هر روشی که میخوره 5ق غذاخوری بده تا حداقل 40 روز پشت هم برای کم خونی خوبه، روغن زرد گاوی یا کره محلی با شکر بهش بده خیلی کمک میکنه 

يكم موردي  نداره  ولش كن هي درگير نكن خودتو ميوه غذاي مقوي بده اما زياد تو جو وزن نگ ...

دیابت بارداری گرفتم بچم بادش زیاد بود ۴ کیلو بود با قد ۵۱

اره شیر خودمه از همون اول با شیرخشک میونه خوبی نداشت

تا ۶ ماه عالی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیابت بارداری گرفتم بچم بادش زیاد بود ۴ کیلو بود با قد ۵۱ اره شیر خودمه از همون اول با شیرخشک میونه ...

خدا چه شيريني بوده 

نترس نرماله اينو مني ميگم كه راه به راه تو دكتر بودم 

شايد عجيب بياد اما رنگ پوست بچه من بعد سه سالگي هم عوض شد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
جدی؟؟؟ نشنیده بودم ینی هرچی بخوره قد میکشه پس چی بدیم ک لاغر نشن

عزیزم بعداز سن بلوع و اقف رشد خودبه خود پر ترمیشن چون تمام کالری دریافتی میره به وزن ززیاد دهنتو درگیر وزنش نکن،بچه تو سن رشد قدش مهم تره،البته که حواست به خوردنش باشه که لاغرم نشه،راستی دقت کنی بچه هایی که کوتاهن و رشدشون کنده تپلترن

خدا چه شيريني بوده  نترس نرماله اينو مني ميگم كه راه به راه تو دكتر بودم  شايد عجيب بياد ...

واقعا رنگ پوست چرا ؟,

ببین من خودم اصلاااا دنبال چاقی نیستم بدم میاد از اضافه وزن بیش ازحد فقط میخوام در طول روز غذا میخوره حداقل یکم جون بگیره بخدا انقد پاهاش لاغره انگار از سومالی اومده

عزیزم بعداز سن بلوع و اقف رشد خودبه خود پر ترمیشن چون تمام کالری دریافتی میره به وزن ززیاد دهنتو درگ ...

قد ۷۷ الان بلند حساب میشه ؟

اخه همش میگم این همه غذا درست کنم اخرم انگار هیچی نخورده😔