2777
2789
عنوان

کودک یکساله ای ک اشتهاش خوبه ولی وزن نمیگیره چ‌ دلیلی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 9027 بازدید | 113 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید زیاد سوال می‌پرسیدم خیلی عذر میخوام  وزن تولدش چن کیلو بود ؟

نه عزیزم چ حرفیه درک میکنم

۳و۷۰۰تا دوسالگی خوب بود الان نزدیک ی سال استپ وزنی کرده فقط قدمیکشه

ازمایش هاشم مشکلئ نداشت خداروشکر

ن عزیزم من دنبال چاقی نیستم مشکلم وزن نگرفتنشه یکم از نمودار پایینتره

يكم موردي  نداره 

ولش كن هي درگير نكن خودتو ميوه غذاي مقوي بده اما زياد تو جو وزن نگرفتن نرو بچه موقع دندون اينطوري ميشه و كاملا عاديه 

وزن تولد و قدش چند بود 

شير خودتو ميخوره؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دخترمنم دقیقا تو یکسالگی ۹ کیلو بود باقد۷۸،الان ۱۷کبلوئه با قد ۱۰۶،الان ۴سال و یک ماهشه

به نظرم بچه شمام نرماله 

همسن پسر منه 

بچه ها تو ٣سال به بعد تكيده و استخاني ميشن در حدي كه دنده هاشون قابل شمارشه من سر اين قضبه خيلي دكترش بردم تا پذيرفتم عادي عاديه 

قد تولد دخترتون چند بود ماشالله بلنده 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
قدش خوبه خداروشکر وزنش داره میاد پایین نمودار  روانیم کرده پوست و استخونه

اره در حدي كه ميشه دنده هاشونو شمرد 

دكتر به من ميگفت نشونه بدن سالمه 

من خيلي سر اين موضوع دكترش ميبردم البته بچه من بدن بشدت ضعيفي داره و خيلي مريض ميشه 

شيرخشكيه تا قبل سه سال تپل بود بعد انگار تركيد وا رفت🤣