2777
2789

برنج  سیب زمینی گوشت مرغ اب قلم میوه تخم مرغ

اینارو بهتر میخوره غذاهای ابکی و شیرین میلش نمیکشه

مث فرنی و سرلاک یا سوپ ... غذاهای چاق کننده هم میخوره ولی اصلا وزن نمیگیره 

وزنش ۹ کیلو قد ۷۷ خیلی لاغرههه 

ضمنا خودمم لاغرم پدرش معمولی

یعنی بمن رفته ؟ اخه هرچی دکتر گفته بهش دادم

چ دلیلی میشه داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو تاپیک پایینا همینا داشتنم میپرسیدم با لین فرق که دختر من چیز سفت نمیخوره همش میکس از ماه هشتم ...

دختر منم غذای مت سوپ، اش و آبگوشت رو بهتر میخوره

غذاهای برنجی خیلی کم میخوره

دختر منم غذای مت سوپ، اش و آبگوشت رو بهتر میخوره غذاهای برنجی خیلی کم میخوره

خوب با اینا وزن نگرفته...دیگه باید غذا سفره بخورن دختر من هر چیز سفت بره دهنش تف نیکنه..همش میکس

دکتر میگه کمبود داره گفته شیرموز بدم فلان  نمیدونم چرا رو ۹ گیر کرده

بچه من که اصلا موز نمیخوره آخه توی این سن راه افتادن بازی میکنن جنب و جوششون بیشتر شده برای همین به نظرم و نشون زیاد بالا نرفته 

بچه من که اصلا موز نمیخوره آخه توی این سن راه افتادن بازی میکنن جنب و جوششون بیشتر شده برای همین به ...

والا بچه من ن راه میره ن ۴ دستو پا فقط میشینه...تحرک ب اون صورت نداره از ۶ ماهگی خیلی کم وزن گرفت ۹ ماهگی ۹۳۰۰ بود از وقتی دندون در اورد کم کرد رو ۹ مونده

بچه من که اصلا موز نمیخوره آخه توی این سن راه افتادن بازی میکنن جنب و جوششون بیشتر شده برای همین به ...

میدونی مال من وزنش خوبه ها ولی مال هشت ماهگیشه که یه دفعه تپل شد الان خط نمودارش صافه چهارماهه همون وزنه