2777
2789
عنوان

چاره ای دارم؟

75 بازدید | 15 پست

من یه بچه دارم که داره روانیم میکنه از بش می‌چسبه ازبس کارش به همه چیز هست همش خونه رو بهم میریزه یه لحظه دست از سرم برنمیداره  باید از دستش چیکار کنم منو از همه چی انداخته

سه سال و نیمشه دیگه نمیکشم همین الان چسبیده بهم یکسر داره انگولک میکنه

متنفرم از بچه

کاش میشد بچه و طلاق داد

همه بچه ها تینجوریین مراقب رفتارت باهاش باش مگه برات دعوتنامه فرستاده بود دنیا بیاری...همه ادمای هفت سال اول زندگیشون مهمه  و دردسر وزحمت داره ...تو این هفت سال صربه بخوره روحی زخم میشه دراینده که بزرگتر شد پدر شما وهرکی دوبرشو درمیاره....میبینی بزرگ شده کارای چرت وپرت وحرفای بی ربط میزنه وادیت میکنه ادم میخواد دق کنه که چرا این اینجوری میکنه اینا همش ربط داره به هفت سال اول زندگیش که روحش زخم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم نیاز به روانپزشک داری احتمالا افسردگی داری. نیاز به محبت داره بچه مهربون و صبور باش در ...

عزیزم همین الانش دارم دارو مصرف میکنم زیر نظر روانپزشک ولی دیگه بریدم چرا یه بچه باید منو از زندگی بندازه همه زندگیم شده تحمل

همه بچه ها تینجوریین مراقب رفتارت باهاش باش مگه برات دعوتنامه فرستاده بود دنیا بیاری...همه ادمای هفت ...

ببخشید خودم همه اینا رو میدونم و مادرم لطف کرده روان منو داغون کرده الانم تحت نظر مشاور و روانپزشک هستم اما مگه من چقدر ظرفیت دارم بچه از کله سحر تا آخر شب یکسر بهانه میگیره و اذیت میکنه اینقدر از دستش بشین پاشو دارم که پاهام درد میگیره

تو بچه اوردی دیگه حق نداری اونو بزنی کنار به خودت فکر کنی تو مادری وپاسوز باید بشی یعنی چی منو از هم ...

میتونم بپرسم چند سالته و تحصیلاتت چیه که فکر میکنی من باید خودمو پاسوز کنم

عزیزم همین الانش دارم دارو مصرف میکنم زیر نظر روانپزشک ولی دیگه بریدم چرا یه بچه باید منو از زندگی ب ...

گلم بچه تا چهار سالگی تقریبا تمام وقت مادرو میگیره، حداقل دختر من که اینطور بود،صبور باش میگذره. مادر شدن همینه از همه ی خودت باید بگذری. شما هم ان شاالله کوچولوت به زودی مستقل میشه

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
ببخشید خودم همه اینا رو میدونم و مادرم لطف کرده روان منو داغون کرده الانم تحت نظر مشاور و روانپزشک ه ...

دقیقا منم مثل تو هستم پسر منم مثل تو هس داره دیوانه میکنه ادمو اصلا نمیزاره یه لحظه دراز بکشم نمیزاره بشینم من همیشه سرپا رو اپن غذا میخورم شوهرم تازگیا رو زمین میخوره پدرشو درمیاره ...یا دراز میکشه میره چشاشو درمیاره با انگشتاش ....حتی نمیزاره نماز بخونم ....کلا بچه های این دوره همینن ...خدا صبروتحمل بده به هممون

میتونم بپرسم چند سالته و تحصیلاتت چیه که فکر میکنی من باید خودمو پاسوز کنم

من لیسانسم ....چهل سالمه ...خب عزیزم یه ادمو بدنیا آوردی اولویت اول بچه هس بعد خودمون ....من که نظرم همینه ....من حتی سرکار نرفتم چون اولویتم بچمه ....درصم افکار ادما ربطی به سن وسال وتحصیلات نداره

دقیقا منم مثل تو هستم پسر منم مثل تو هس داره دیوانه میکنه ادمو اصلا نمیزاره یه لحظه دراز بکشم نمیزار ...

راستی خانم پروفسور من که گفتم ازکار و زندگی منظورم همین کارهای روزمره هر خانمی قرار نیست آپولو هوا کنم که اینام مشغله است که بچه همونارو هم نمیذاره

من لیسانسم ....چهل سالمه ...خب عزیزم یه ادمو بدنیا آوردی اولویت اول بچه هس بعد خودمون ....من که نظرم ...

منظورم از لفظ پاسوز که استفاده کردین بود وقتی آدم حال خودش خوب نیست مگه چقدر میتونه نقش بازی کنه