2777
2789

آدمای سیگاری چون سلولای راه های هواییشون تخریب میشه و همینطور عطسه نمیتونن بکنن زیاد سرفه میکنن و خب تا ی جایی طبیعیولی خیلی خوبه ک تحت نظر پزشک باشن

https://harfeto.timefriend.net/16919889960464

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکن کجایید...من مشکل ریوی داشتم بیمارستان مسیح دانشوری تهران بهترین اساتیدبرجسته ریه اونجان من اونجا درمان شدم ودرحال حاظرتحت چکاپ..یعنی عمل کردن..قبلش دکترای شهرخودمون ردم کردن گفتم مانمیدونیم چیکارکنیم برات چون چندباری عمل سرپایی وبیهوشی و...شده بودم.ولی مشکلم عودمیکرد.نهایتش توهمین بیمارستان کمیسیون گرفتن وعمل باز انجام دادم وخداروشکرنفس میکشم.خلاصه برو اونجا ولی تاوقتی سیگارهست دارواثرنمیکنه..متاسفانه چیزای خوبی ازبیماران سیگاری اونجا ندیدم بعضاریه ازدست  میدن..خانم دکترقنواتی توکارش دقت بالایی داره ببراونجا..

توی شیراز دکترکجوری شنیدم‌میگن خوبه

اونو نمی‌شناسم اما واقعا. دادستان پور عالیه خیلیم دستش سبکه من ریه هام به خاطره جوهرنمک و وایتکس که باهم استفاده کرده بودم داغون شده بود یه قرص بهم داد گفت یه دونه بخوری دیگه سرفه نمیکنی واقعا هم وقتی خوردم عالی بود با یه دونش سرفه هام قطع شد 

بعدم داداشم پیشش عمل کرده بود خیلیم عملش سخت بود اما دستش خیلی سبک هست 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اونو نمی‌شناسم اما واقعا. دادستان پور عالیه خیلیم دستش سبکه من ریه هام به خاطره جوهرنمک و وایتکس که ...

مشکل من پنوموتراکس خودبخودی عودکننده بودنوددرصدعمل جواب داد خدابهم لطف کرد برگشتم به زندگی تاپای مرگ رفتم...

ساکن کجایید...من مشکل ریوی داشتم بیمارستان مسیح دانشوری تهران بهترین اساتیدبرجسته ریه اونجان من اونج ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم مشکل ریه شما چطور بوده و دکتر قنواتی تا چه حدی تو درمان کمک کرده ؟ من پدرم رو پیش دکتر حشمت نیا میبردم ۵ سال منتهی دیگه کمتر میاد مسیح و نمیشه ازش نوبت گرفت گفتم دکترشو تغییر بدم منتهی یه دکتر میگیر و خوب میخام باسه  بابت همین سوال کردم 🌸

اونو نمی‌شناسم اما واقعا. دادستان پور عالیه خیلیم دستش سبکه من ریه هام به خاطره جوهرنمک و وایتکس که ...

سلام دوست عزیز

خاطرتون هست اسم قرصی که بهتون تجویز کردن چی بود؟؟؟