2777
2789
عنوان

درمان زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 33 پست

من و همسرم زگیل تناسلی داشتیم همسرم روی زبانش هم زگیل زده بود سه مدل پر خطر داشتیم و چهار مدل کم خطر که خیلی وقت هم بود هر کاری میکردیم جواب نمی گرفتیم یه دکتر طب سنتی بود که حدود یک سال تحت درمانش بودیم و کامل درمان شدیم پیج اینستاگرام ایشون هم omr-afza بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر عاطفه الهویی نظری تو زمینه زگیل تناسلی مهارت خیلی بالایی داره و من درمانم رو پیش خانم دکتر انجام دادم و واقعا نتیجه گرفتم ازشون و دکتر وپرسنلشون مهربون و دلسوز هستن اخلاقشونم عالیه

پسرم تمام بدنش زگیل زده بود زیر بغل و سر و گردن و دست و کف پا و... نمی‌دونم از کجا گرفته بود چند بارم لیزر و کرایوتوپی بردمش ولی دوباره عود میکرد یجورایی بی فایده بود آخرش تو اینستاگرام با یه بنده خدایی آشنا شدم که دکتر طب سنتی بود چهار ماه طول نکشید که پسرمو درمان کرد الان دیگه حتی یه زگیل تو بدنش نداره شماره ایشون رو بهتون میدم حتما پیگیرش باشید

09367461816