2777
2789
عنوان

طلا بگیرم یا چرخ خیاطی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 49 پست
پن باشم چرخ میگیرم. باتوجه به اینکه به خیاطی علاقه داری میتونی لذتشو ببری و در کنارش کسب درآمد کنی. ...

خیلی علاقه دارم خداروشکر استعداد و پشتکارم دارم اما چرخ نداشتم وگرنه تا حالا خیلی چیزا دوخته بودم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
چرخ بخر الان همه جا اقساطی هم میدن  از چرخت پول ده

ممنون نوشین جان

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مارک چرخی الان خوبه؟

نمیدونم عزیز کاچیران ژانومه جاسمین ایکا رو شنیدم جک و برادر خیلی گرونه فکر کنم

چرخ راسته دوز صنعتی جک  یا نو یا استوک

نمیدونی قیمتش حدودا چقدره؟؟

من از خیاط پرسیدم. گفتش کاچیران بخر. اگه خراب بشه قطعاتش گیر میاد

مرسی عزیزم محبت کردی 

چ کاری میشه با چرخ خیاطی انجام داد پردرامد باشه؟

فکر کنم مانتو مجلسی یا لباس مجلسی از همه گرونتره اما خب یادگیریش هم سخته 

استوک5الی10 نو 15الی، 18

ممنونم عزیزم ،چقدر قیمتا زیاده اما خدا کمک کنه یه مناسب بگیرم

انرژی مثبت داریااااا ، دعا کن برام اِن شا الله خودتم حاجت روا بشی

حتما دعا میکنم برات عزیزم، انشالله گلم دعا کن که سالم باشم😙

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
حتما دعا میکنم برات عزیزم، انشالله گلم دعا کن که سالم باشم😙

به حق حضرت رقیه ،به حق باب الحوائج که سالم باشی عزیزم متوسل شو دستای کوچولوی علی اصغر 

به حق حضرت رقیه ،به حق باب الحوائج که سالم باشی عزیزم متوسل شو دستای کوچولوی علی اصغر 

مرسی عزیز دلم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏