2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ۴ سال و ۱۱ ماهه دارم هیچ جا سنجش نبردمش یعنی چی کجا باید ببرم

سنجش بینایی و شنوایی ۳ تا ۵ ساله ها.دوستان میگن از نرکز بهداشت محله خودتون بپرسین.

واسه بینایی سنجی و شنوایی سنجی.

سنجش بینایی و شنوایی بچه های ۳ تا ۵ سال

آهان من همون از ۳ سالگی بردم واسه بینایی سنجی الانم هر ۶ ماه یه بار گفته ببرم ولی شنوایی سنجی نفرستادن.پسر منم ۴ سالو ۷ ماهشه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
سنجش بینایی و شنوایی ۳ تا ۵ ساله ها.دوستان میگن از نرکز بهداشت محله خودتون بپرسین. واسه بینایی سنجی ...

مگه نبردی من سه سالگی خود بهداشت گفت برو شنوایی سنجی و بینایی سنجی چندماه بعد هم از بهزیستی پیام دادن رفتیم با دستگاه چشمها را دیدن

آهان من همون از ۳ سالگی بردم واسه بینایی سنجی الانم هر ۶ ماه یه بار گفته ببرم ولی شنوایی سنجی نفرستا ...

آها پس میبرم میپرسم ازشون.سخت که نبود؟همون با علامتای رو تابلو تست میگیرن؟

مگه نبردی من سه سالگی خود بهداشت گفت برو شنوایی سنجی و بینایی سنجی چندماه بعد هم از بهزیستی پیام داد ...

نه نبردم.

اسباب کشی کردیم دیگه نشد ببرم.الان دیره مگه؟۵ سالش تموم نشده