2777
2789
عنوان

خواستگاری که رفته امکان داره برگرده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها احتمال میدم دلیلش این باشه مه من یه برادر مریض دارم

احساس میکنم ترسیده 

اما

بهش گفتم مریضی برادرم ژنتیکی نیست و در حین زایمان اکسیژن بهش کم رسیده و باعث تشنج شده 

میخام بدونم اون که انقدر به من اشتیاق داشت و مطمئنم منو پسندیده اکه یکم زمان بگذره احتمال داره برگرده ؟ 

بچه ها احتمال میدم دلیلش این باشه مه من یه برادر مریض دارم احساس میکنم ترسیده  اما بهش گفتم ...

مگه نمیگید پزشک هست؟

این اقا باید بهتر از من و شما نوعی این مسائل رو درک و فهم کنه

من منتظرم که خواستگار بعضی بدون نظر من بهش جواب منفی دادن دوباره برگرده کاش

من ۲.۳ سال منتظر بودم ک ی خواستگارم برگرده، وقتی خبر ازدواجش رو شنیدم فهمیدم خیلی الکی امیدوار بودم و عمرم هدر رفته.

عزیزم تورو خدا خودتو کوچیک نگه مگه گناه کرده مریض شده  ببین منم داداش یه مریضی داره ولی داماد ...

نه به خدا داداشام رو چشامه جاش

اما میگم یعنی اگه به خاطر این موضوع باشه احتمال داره ترسیده باشه که ژنتیکی باشه و یکم که زمان بگذره برگرده ؟ 

من چند تا از خواستگارام برگشتند البته فقط اونهایی ک من جواب منفی دادم اون هایی ک بهم جواب منفی د ...

عزیزم میشه بدونم اونایی که دیگه نیومدن قبلش اشتیاق داشتن و ملاقات هی ترتیب میدادن یا نه تو جلسه اول جواب دادن ؟ 

عزیزم میشه بدونم اونایی که دیگه نیومدن قبلش اشتیاق داشتن و ملاقات هی ترتیب میدادن یا نه تو جلسه اول ...

دوتا بودن

یکیش خلبان بود ک بعد جلسه چهارم جواب منفی داد. قبلش همش میگفت من زنگ میزنم جواب منفی ندیا ؛ جلسه چهارم ساعت ۱۱ ونیم شب ب زور ازش خداحافظی کردم.

اون یکی هم بعد جلسه سوم جواب منفی داد‌

خودش و خانوادش کلی اوکی بودند مامانش هی گفت جوابت چیه؟ میخواستند زود تمومش کنند

ولی جلسه سوم رفتیم بیرون  بخاطر اینکه چادرم چندبار افتاد روی شونم جواب منفی داد. با اینکه گویا واسطه هم پیگیری کرد ولی برنگشت

دوتا بودن یکیش خلبان بود ک بعد جلسه چهارم جواب منفی داد. قبلش همش میگفت من زنگ میزنم جواب منفی ندیا ...

ناراحت نشدی ؟ چجوری کنار اومدی ؟ 

من خیلی ناراحتم دلم میخاد برگرده

ناراحت نشدی ؟ چجوری کنار اومدی ؟  من خیلی ناراحتم دلم میخاد برگرده

ناراحت ک شدم ولی باهاش کنار اومدم

معمولا وقتی ی رابطه ب هر دلیلی قطع میشه من ی مدت خیلی خیلی ناراحت میشم بعد ی مدت انگاری مغزم فعال میشه و استدلال میاره ک چقدر خوب ک بهم خورد

مثلا مورد اولی ک خلبان بود ب شدت کمالگرا و پرو بود و کلا باهاش رفته بودم بیرون خیلی خانم ها رو نگاه میکرد. بعد ک بهم خورد و ب خودم اومدم تعجب کردم ک چرا باهاش انقدر ادامه دادم

یا مورد دومم هم اولش ناراحت بودم بعد ب خودم گفتم حجابی ک من دارم از نظر خدا کامل. تیپم اون جلسه مشکی بود و روسریمم لبنانی بسته بودم . پس این ادم، ادم نرمالی نبود معلوم نبود بعدا چ اداهایی دربیاره بهتر ک بهم خورد.

حالا خوب شما شاغلی، اگر سرتون ب کاری گرم باشه زودتر فراموشش میکنید