بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم شیشم قبول شدم الان دهمم. اینکه شیشم قبول شی خیلی بهتره توی راهنمایی درسای دبیرستان کار میشه و نسبت به کسایی که دهم قبول میشن یه پله جلوتر میوفتی
اینم که میگن تک بعدی و اینا میشن همش الکیه منو دوستام ۲تا زبان میخونیم در کنارش ورزش و موسیقی و به درس هم میرسیم
سلام گلم.خواهرزاده من قبول شده.دوره ابتدایی رو هم دبستان دولتی درس خونده بود .از اواخر آبان شروع کردیم خوندن.خودم تو خونه بهش درس دادم .اوایل کلاس زبان و پیانو و یدمینتون رو میرفتیم ولی برای بعد عید فقط پیانو هفته ای یک بار.بعد عید کلاس جمع بندی و آزمون شبیه ساز اسم نوشتیم.در کل باید خودت باهاش کار کنی و برنامه بریزی براش.چون بچه هستن نمیتونن خودشون برنامه ریزی کنن و بازیگوشی زیاد میکنن.خواهرزاده من اوایل وقتی میخواستم ازش تست بگیرم بدون اینکه من بفهمم جوابها رو نگاه میکرد برای اینکه درصدهاش بره بالا و مثلا منو خوشحال کنه
🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
چه خاله خوب ومهربونی میشه نحوه برنامه ریزی برام بگیدمنظورم اینه هوش تصویری یاهوش کلامی چندساعت میزد ...
ما از کتاب اسمارتیز شروع کردیم .خودش مرحله به مرحله توضیح داده بود .ولی چون هنوز درسهاشونو نخوندن ی کم هوش محاسباتی براش از الان سختتره.کدوم شهر هستین ؟ ما تبریزیم
بعدم چند ساعت زدنش مهم نیست .من خودم وقتی خواهرزاده ام خسته بود میگفتم نمیخواد بخونی .چون اونموقع کشش نداشت.یعنی بعضی روزها اصلا درس نمیخوند میدیدم حس و حالش رو نداره زیاد سخت نمیگرفتم ولی بعد عید دیگه ی کم زیادتر و جدیتر کار کردیم .حتی ماه آخر کلا خونه ما بود
پس ماشاالله خیلی خوب شروع کردین.ما همون اسمارتیز و هوش کمپلکس و ی کتاب تست فارسی بود و سرعت دقت رو خونده بودیم تا عید ولی بعد عید شروع کردیم .کلاس جمع بندی هم اسمشو نوشتیم و هم سه تا آزمون شبیه سازی.بعد عید کتاب کانگورو و چند تا کتاب که بیشتر به صورت آزمون شبیه ساز بودن رو خوندیم