2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۶ سال خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 101 پست
بس بیشتر فکر کن همچیو بسنج

اره درسته

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
😁😁😁دوتا بگیر یکی برا من  اگه ورزشکار نیست بسورت حرفه ای بدردت نمیخوره فوری آثار پیریو نشون ...

چشم😂

نه ورشکار نیست 

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکارتون با هم نمیخونه، من همسرم ۵ سال اختلاف داره، ولی از همون بچگی با آدم بزرگا بزرگ شده، الان از لحاظ افکاری خیلی از سن خودش بزرگتره و این موضوع خیلی منو آزار میده

همش نصیحت میکنه، دوسم داره ولی بهم نمیگه میگه با عمل بهت ثابت میکنم، ،حق انتخاب خیلی از چیزا رو بهم نمیده، مثلا بشقاب وردستی رو الان سه ماهه میگه تا خودم نباشم تو نخر،جنس بد میخری، حتی سیب زمینی پیاز هم خودش میخره، میگه تو بچه ای بلد نیستی، از پوششم ایراد میگیره، دوست داره زنانه بپوشم،من خوشم نمیاد

البته اخلاق خوب هم زیاد داره☺️😍تازگیا داره میگرده برام ماشین بخره

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

خیلییییی بستگی به سن خودت و بلوغ فکری و اخلاقیاتت داره و فقط سن ملاک نیست همه چیو باید بسنجی 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
افکارتون با هم نمیخونه، من همسرم ۵ سال اختلاف داره، ولی از همون بچگی با آدم بزرگا بزرگ شده، الان از ...

ببندش به صندلی با قاشق داغ بالا سرش وایسا بگو میگی دوست دارم یا داغ بذارم رو پیشونیت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

زیاد که مشخصه زیاده دیگ... ولی تنها ملاک نیست اما خب فقط ی عدد هم نیست خیلی میتونه رو کیفیت زندگی ا ...

خیلی دارم زجر میکشم

خیلی دوسش دارم

میدونم به مشکل بر میخورم