2777
2789
عنوان

اختلاف سنی ۱۶ سال خیلی بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 101 پست
راضیم.نمیدونم.اون منو ازسالهای قبل دیده بود من ندیده بودمش.

آخی

اخه میدونین اصلا نمیتونم به پسرای هم سن و سالم احساس علاقه داشته باشم

یجوریه

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
آخی اخه میدونین اصلا نمیتونم به پسرای هم سن و سالم احساس علاقه داشته باشم یجوریه

نمیدونم که.اگ شایطش خوبه خب.قبول کن بازم تحقیق کن

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرتون چرا اسی نمیگه چند سالشه چند نفر ازش پرسیدن  فکنم ۱۲سالشه

هوف 

آخه ۱۲ ؟

رحم کن 😂

گریه مکن که سرنوشت ...گر مرا ازتو جدا کرد .... عاقبت دل های ما با غم هم آشنا کرد....ای شکسته خاطر من روزگارت شادمان باد.....ای درخت پر گل من، نو بهارت ارغوان باد ❤
نمیدونم که.اگ شایطش خوبه خب.قبول کن بازم تحقیق کن

شرایطش خیلیی خوبه

فقط همین تفاوت سنی

هوف  آخه ۱۲ ؟ رحم کن 😂

پ چرا نمیگی کلک

یادمه پارسال این موقع ها کاسبی خراب بود و بعضی وقتا میرفتم اسنپ یه روز یه دختره به مقصد بالای پارک ساعی سوار ماشین شد و انقدر ترافیک بود بجا بهشتی انداختم آژانتین و از کوچه پس کوچه میانبر زدم دختره گوشی و گذاشت دم گوشش گفت مامان به داداشی بگو من اسپره فلفل و چاقوش رو برداشتما😁🤣پشت اکثر عکس‌ها از میز غذا، یک نفری روبرو نشسته که مث سگ گشنه است و منتظره😂این سرما خوردگیا که دماغت کیپ میشه، نه می تونی بکشی بالا نه می تونی بکشی پایین، بعد دستم می کنی تو دماغ تا پیشونی می بری توش هیچی گیر نمیاد. اینا سرماخوردگی نیست اینا سرطانه🤣🤣🤣‏آدم باید به بچه‌ش علاوه بر "نه" گفتنجنبه "نه" شنیدن هم یاد بدهمثلاً من بلد  اگه یاد بگیری چیزی‌رو که قطعی نشده‌ به کسی نگی، پنجاه درصدِ مشکلاتت حل میشه،اگه موفقیتت هم جار نزنی و واسه هیچی از قبل ذوق نکنی، بقیه مشکلاتت.🫡

عشق عشقه اگه واقعا همو دوست دارید و درک کنید و قدر همو بدونید تو سختیا کنار همید که خوبه اما اگه فق ...

نه وابستگی نیست 

شرایطش خیلیی خوبه فقط همین تفاوت سنی

پوشش هم امروزی باشه 

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
احتمالا اطراف بیست سالی که واست مهم نیست ولی پشیمون میشی چخبره  شونزده سال

اره 

میدونم پشیمون میشم ولی اصلا نمیتونم به پسرای تو رنج سن سالای خودم علاقه نشون بدم 

اسی نگفتی خودت چند سالته

نزدیک ۲۰  

عین عموم و زن عموم 

خود مامانوبابام ۱۶ سال اختلاف داشتن

برای بار هزارم مهم عشق و علاقست

بهتر از اینه با یکی باشی ۲ ۳ سال از خودت بزرگتر ولی دوستش نداشته باشی:/

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

اره  میدونم پشیمون میشم ولی اصلا نمیتونم به پسرای تو رنج سن سالای خودم علاقه نشون بدم

من ازت کوچکترم اما داری اشتباه تصمیم میگری چون دیدم تو فامیل که پشیمون شدن

احتمالا طرف اوضاع مالیشم خیلی خوبه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜