2777
2789
عنوان

داداش بیشعورم

1068 بازدید | 27 پست

فقط بلده ابروی منو ببره چن وقت پیش فهمیدم با یکی از دوستام دوست شده و کلی چرت و پرت بهش گفته الان که بهش میگم میگه به تو ربطی نداره بنظرتون منم اگه میرفتم با یکی از دوستای داداشم تفریحی رل میزدم و کلی چرت و پرت بهش میگفتم بعدشم کسی میفهمید میگفتم به تو ربطی نداره همینطور برخورد میشد باهام؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو هولی دختر ...

برات مهم نباشه .. هرکی هم هرچی گفت بگو مگه روزی ک بهت پیشنهاد دوستی داد بمن گفتی و از من نظر خواستی ک الان اومدی بهم میگی ...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

بزنش صدا سگ بده🦦

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
مگه تو هولی دختر ... برات مهم نباشه .. هرکی هم هرچی گفت بگو مگه روزی ک بهت پیشنهاد دوستی داد بمن گف ...

هول نیستم ولی ایشون خیلی پررو تشریف داره کاش یجوری بشه که دیگه چشم نخوره بهش اشغال:/