2777
2789
عنوان

مذهبی ها میشه بیایین 😇🌹

166 بازدید | 11 پست

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولا و نعم النصیر 

نمی‌دونم درست نوشتم یانه این ذکر برای چی خوبه برای چه مشکلی خونده میشه لطفاً راهنماییم کنید 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو نمی دونم ولی حسبی الله رو تاتو میکنن    

هههه😂😂فقط جوابت

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

در مورد همین قدرت توکل، امام صادق(ع) فرمودند: تعجّب می‌کنم از کسی که می‌ترسد؛ چرا به گفته‌ی خداوند «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ» پناه نمی‌برد؟

«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»؛ یعنی خداوند ما را کفایت می کند، و چه وکیل خوبی، چه سرپرست خوبی و چه یاور خوبی. می توان هم این گونه معنا کرد: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است.

در مورد همین قدرت توکل، امام صادق(ع) فرمودند: تعجّب می‌کنم از کسی که می‌ترسد؛ چرا به گفته‌ی خداوند « ...

مرسی عزیزم 💕 

من خواب دیدم یه نفر توی خواب بهم گفت من فرشته ام از طرف خدا اومدم این ذکر و بخون مشکلت حل میشه من تو خواب خوندم مشکلم حل شد الان دارم میخونم بعضی وقتا ولی مشکلم حل نشده 

ان شالله خیره جای خوندم مداومت خوندنش 1000 مرتبه هست

باشه عزیزم مرسی که بهم گفتی 💖 

سعی میکنم از این به بعد بیشتر بخونم 💞

دیدن این خواب ها نشونه خوبی هست  موفق باشی

چه نشونه ای ؟ 

خیلی دوست دارم بدونم که چرا همچین خواب های میبینم