2821
2789
عنوان

خونه مردم پریود شدم😫

376 بازدید | 16 پست

شب قبلش هیچ خبری نبود اصلا قرار نبود امشب شم هفت روز افتاده جلو صب پاشدم دیدم واویلا حالا زیادم نبود اما لباس زیرم تا حدودی کثیف‌شده بود چک کردم ببینم شلوارمم کثیف شده یا نه یه وقت نزده باشه به تشک دیدم شلوارم هیچیش نیس اما باید میبود چون لباس زیرم شده بودم هر چس شلوارمو‌نگا کردم تا بفهمم تشک کثیف شده یا نه دیدم خبری از کثیفی شلوار نیس خب قاعدتا شلوارت تمیز باشه ینی تشکم‌ کثیف نیس‌‌وقتم نکردم تشکو نگا کنم یعنی کثیف شده؟😭😫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن گاهی ش ورت جذب میکنه ب شلوار نمیخوره  مگه نگاه نکردی خب تمیز بوده دیگه

اره نگا کردم شلوارم سبز لجنی بود زیاد مشخص نمیشد اما خیلی دقیق نگا کردم کثیف نبوداسترس دارم کثیف بوده باشه😢

وای من به تجربه بدی دارم،، یبار با دوستام اکیپی رفتیم خونه یه پسره تولدش،،، شب همونجا خابیدیم ، من رو تخت خوابیده بودم صبح زود ک بیدارشدم دیدم وای تشک پر خون شده

رفتم از داخل آشپزخونه یه لیوان آب پرکردم. کم کم ریختم رو تشک به هم مالیدن تا رنگش رفت 

هیچکس نفمیدد

خیلی افتضاح بود

آخ آخ کابوس یه دختر من بیلیط او پارک رزرو کردم با دوستام امروز صبح  ۶ صبح پاشدم اماده بشم دیدم پریود شدم ۱۰ روز جلو انداختم انقدر گریه کردم کبود شدم

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز