2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدش هم برام مهم بود.  متاسفانه قد همسرم بلند نیست 🤷🏻‍♀️

مثل من

نمیدونم چیشد ک انتخابش کردم. سنم‌پایین بود

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

خیلی برام زوده ولی خب 

اخلاق برا من خیلی مهمه چون واقعا این نباشه نمیتونم زندگی کنم باهاش دوم شخصیت شعور و بد دهن نباشه دست بزن نداشته نباشه 

بتونه محبت کنه و حرفاش مستقیم بگه

🗿🗿🗿🗿🗿سنش هم زیاد تر از خودم نباشه فوقش ۴ سال

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 
هستن اونطوری که میخاید؟ 

بله 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عاشقمممم باشه  اخلاق داشته باشه  خانواده درست تلاشگر باشه و هدف داشته باشه از نظر اعتق ...

مثل من 

خواستگارم دو ساله ک منو میخواد 

معیارایی ک میخوام رو داره 

ولی بابام راضی نیست و میگه سنم کمه

من پسرم 

اولین معیار : خوش اخلاقی و شعور و متواضع بودن زن

دومین معیار : پوشش و زیبایی و نجابت زن

سومین معیار : خوش اندامی و سرحال بودن زن 

چهارمین معیار : عدم وسواسی و عدم حسادت زیاد زن

پنجمین معیار : قبول کردن تولید ۶ تا فرزند توسط زن

.

عزت زیاد 🖐🌹

ایمان(مذهبیه مذهبی که نه ولی خب)

اخلاق

تحصیلات 

خانواده 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃