2777
2789
عنوان

حالم بده باردارا تجربه دارید بگید

210 بازدید | 26 پست

از دیشب حالم یه جوریه🥺

دیشب یدفعه ای نفسم تو سینم حبس شد ضربان قلبم رف بالا زانو هام درد گرفت پاهام سوست شد کسی میدونه بخاطر چیه رفتم بیرون هوا خوردم نفسم درست شد ولی ضربان قلبم همچنان بالاست حرکت بچه هم نصبت به قبلا ها کمه 

الانم سر صبی دوباره اینطوری شدم بعد صبحونه این بار کمرمم درد گرف یه لحظه جوری که نفسم داشتنت میومد بعد شکمم یه جوری شد درد گرف ولی زودی خوب شد یه چی هم میخام بخورم حالت تهو میگیرم😭😭بچم چیزیش نشه؟

۳۲ هفتمه

خب چرا دکتر نمیری دختر خب منتظری ما چی بهت بگیم 

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها من پنج روز عقب انداختم...

زیر شکمم یه درد خاصی داره مثل تیر کشیدن و گرفتگی عضلات.

میتونه علائم بارداری باشه؟

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس

سلام عزیزم زنگ بزن بیمارستان با بگو وصل کنن زنان مشکلت و بگو اگه گفتن سریع برو بیمارستان 

اینجا که کمکی بهت نمیشه

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
من اینجوری بودم  کلی دکتر رفتم وازمایش دادم  کمخونی شدید داشتم  حتما برو دکتر آزما ...

من سه شنبه رفتم دکتر گف بنداز دور گردنه بچس، خیلی ضعیفه جواب سنو رو بردم دکترم دکترم گف آب دور جنین کمه امروز دوباره وقت دکتر دارم اصن یه دفعه حالم جوری میشه که انگار میمیرم دوباره زنده میشم

من ماه هشتم دچار حمله پانيك شدم خيييييلي وحشتناك بود شانس آوردم تنها نبودم و شوهرم و مامان و بابام و داداشم بودن سريع پامو بالا گرفتن  يكيشون محكم ميزد كف پام يكي تو صورتم ميزد يكي پنجره هارو باز ميكرد ازم ميخواستن نفس عميق بكشم بعدشم سريع آب قند دادن بهم خيلي مواظب باش سعي كن تنها نباشي و حتتتتما دستگاه فشار خون و قند خون خانگي داشته باش چك كن هر روز اگه تونستي دكتر برو بگو علايمت رو