اول که مرغ تمیز بشور تو شکمش هم حسابی بشوریا، پوست مرغ به هیچ وجه جدا نکن ، در مرحله اول مرغ باید مزه دار بشه پیاز رنده کن با چند قطره لیمو نمک زرد چوبه و ادویه جات بزن به شکم و بدن مرغ خوب ماساژ بده بعد زعفران دم کرده هم بزن به مرغ بزار مرغ تو همون مواد یه ۳ ساعتی بمونه .
تو این فاصله مواد داخلی شکم مرغ آماده کن بر حسب سلیقه من پوره ی سیبزمینی با گردو خورد شده میزارم تو شکمش که پوره سیب زمینی هم جدا با پیاز داغ سرخ میکنم ، بعد مواد میزارم تو شکم مرغ و با خلال دندان حسابی شکم مرغ میبندم و بدن مرغ چند دور با نخ سفت میکنم پاهای مرغ با نخ ببند بعد مرغ بزار تو تستر یا جوجه گردان یا تو سینی فر یه کاسه آب هم بزار تو تستر حواست باشه آبش خالی نشه کم شد باز آب بزن توش تا بخارش بره به خورد مرغ تا نرم بشه زمان پختش ۳ ساعت الی ۲ ساعت بر اندازه مرغت فرق میکنه اما بین ۲ الی ۳ ساعت میشه یادت نره به بدن مرغ کره بزن تا خوب برشته بشه میتونی سیر رنده شده هم با پیاز بزنی بهش