2777
2789

مرغ سوخاری و مرغ بریونی دو تا غذای متفاوتن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تستر فک کنم خشک بشه اون ابدار بودن مثل بیرون رو نداره

نه اتفاقا خیلی خوب میشه فقط کافیه یه کاسه آب کوچیک بزاری تو تستر ، مرغ آبدار درمیاد تا آخر مراحل پخت کاسه باید پر آب باشه چون بخار آب باعث میشه مرغ بافت نرمی پیدا کنه

نه اتفاقا خیلی خوب میشه فقط کافیه یه کاسه آب کوچیک بزاری تو تستر ، مرغ آبدار درمیاد تا آخر مراحل پخت ...

عزیزم مراحل پختشو از اولش میگی برام چجوری درست کنم ممنون میشم

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید
عزیزم مراحل پختشو از اولش میگی برام چجوری درست کنم ممنون میشم

اول که مرغ تمیز بشور تو شکمش هم حسابی بشوریا، پوست مرغ به هیچ وجه جدا نکن ، در مرحله اول مرغ باید مزه دار بشه پیاز رنده کن با چند قطره لیمو نمک زرد چوبه و ادویه جات بزن به شکم و بدن مرغ خوب ماساژ بده بعد زعفران دم کرده هم بزن به مرغ بزار مرغ تو همون مواد یه ۳ ساعتی بمونه .

تو این فاصله مواد داخلی شکم مرغ آماده کن بر حسب سلیقه من پوره ی سیب‌زمینی با گردو خورد شده میزارم تو شکمش که پوره سیب زمینی هم جدا با پیاز داغ سرخ میکنم ، بعد مواد میزارم تو شکم مرغ و با خلال دندان حسابی شکم مرغ میبندم و بدن مرغ چند دور با نخ سفت میکنم پاهای مرغ با نخ ببند بعد مرغ بزار تو تستر یا جوجه گردان یا تو سینی فر یه کاسه آب هم بزار تو تستر حواست باشه آبش خالی نشه کم شد باز آب بزن توش تا بخارش بره به خورد مرغ تا نرم بشه زمان پختش ۳ ساعت الی ۲ ساعت بر اندازه مرغت فرق میکنه اما بین ۲ الی ۳ ساعت میشه یادت نره به بدن مرغ کره بزن تا خوب برشته بشه میتونی سیر رنده شده هم با پیاز بزنی بهش 

اول که مرغ تمیز بشور تو شکمش هم حسابی بشوریا، پوست مرغ به هیچ وجه جدا نکن ، در مرحله اول مرغ باید مز ...

مرسی از توضیحات عالیه زحمت کشیدید این همه تایپ کردید خدا خیرت بده فقط عزیزم میتونم مثل بیرون هیچی نریزم تو شکم مرغ قشنگ مثل بیرون ک تو جوجه گردان هست اونجوری برشته میشه؟

میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید و ام یجیب بخوانید