2777
2789
عنوان

چرا کَته هام شفته میشن

489 بازدید | 29 پست

جدیدا نمیدونم چکار میکنم انقد بد میشن

موقعی ک دم ميندازم دونه برنج خوب سفتن بعد نیم ساعت در قابلمه باز میکنم شفته شده

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

اب زیاد میریزی عزیزم 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج جدید خریدی..تا لمش دستت بیاد طول می کشه..

احتمالا آبش زیاده و علاوه بر اون حرارت کمه آبش دیر بخار می شه و له می شه..برنج رو نذار و برو..بالاسرش بایست هر چند دقیقه تست کن تا وقتی که دستت بیاد چطور بپزی..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

من چون تو قابلمه رویی میزارم دون تر در میاد کامل میپزه 

اولش یه کم‌شعله رو زیاد میکنم به جوش بیاد روغن میریزم  بعدش کم میکنم در بزرگتر میذارم روش که کامل بپزه بعد اون با کفگیر وسط قابلمه جمع میکنم کوه درست میشه درو باز میذارم تا آبش کامل کشیده بشه بعد میزارم دم بکشع

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡