2777
2789
عنوان

پسری که خودش رل داره

302 بازدید | 15 پست

دعوتت میکنه میری تو جمع رفیقاش

دوستش برمیگرده بهت میگه ک طرف روت کراشه ولی خودش منکر میشه

ینی ایسگاه کردن منو؟😐

یکم بعدش دوستش برگشت گفت شوخی کردم؛

بعدشم لطفا نگید چرا با کسی که دوسدختر داره حرف میزنی،دوست معمولیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خدا میخوام دخترمو جوری تربیت کنم که دغدغه فکریش اینا نباشه وگرنه باعث تاسفه

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

جدا 

جدا 

اگه فقط دوست معمولی بود شما با شنیدن این جمله از دوستش اینهمه درگیر نمیشدین ک اینجا اینو مطرح کنید 

لذا شما در اعماق قلبت ی حسایی بهش داری ولی کارت درست نیست .‌رل بیچاره اش چ گناهی کرده 

دعوتت کرده که چی بشه، دوست معمولی نداریم رفیقش راستشو گفته که روت کراشه،آدما حرفاشونو با شوخی میزنن

رفتارشم پیشم خیلی عجیب بود دخترای دیگه هم تو اونجا بودن ولی فقط منو نگاه میکرد

رفتارشم پیشم خیلی عجیب بود دخترای دیگه هم تو اونجا بودن ولی فقط منو نگاه میکرد

توام خودت بهش احساس داری مشخصه، اینجور پسرا به درد نمیخورن رابطه تت رو باهاش قطع کن

‌‌ •ضَـﮩﮩــ٨ـﮩـﮩـ٨ـﮩـربانِ قـلبمی🫀♥️• ‌‌️💍

روت کراشه فک کنم

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش