2777
2789
عنوان

سرپرستی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3720 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما یه سوال 

من مجردم و قرار نیست ازدواج کنم 

میتونم سرپرستی یه دختر رو از پرورشگاه بر عهده بگیرم؟

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
خانما یه سوال  من مجردم و قرار نیست ازدواج کنم  میتونم سرپرستی یه دختر رو از پرورشگاه بر ...

اگه حقوق کافی و سن بالای سی یا سی و پنج داشته باشی .

ضمنا خونه یا زمین هم بنام بچه باید بزنی.

خودتم خونه داشته باشی.

خانما یه سوال  من مجردم و قرار نیست ازدواج کنم  میتونم سرپرستی یه دختر رو از پرورشگاه بر ...

تا جایی که میدونم میشه ولی شرایطش خاصه..مثلا سنت فکر کنم بالای27یا30باشه..وضع مالیت خوب باشه و چیزی بتونی به نامش کنی...اگه تصمیمت قطعی هستش برو پرورشگاه از نزدیک سوال کن شرایطش رو

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️