2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم ببین امروز چی شد😂 امروز من رفتم پارک ارم بعد  یه پسره دیده بودم همش پشت سرم میاد &nbs ...

وای چقدر چندشم میشه ازاین پسرا

حالم خوب نیست اصله دلم میخادگریه کنم ولی نمیتونم

من که میتونم تجاوز رودرک کنم حالم خیلی بده اه

من نزدیک دهه ۳۰ زندگیم دارم میشم خودمو حسابی ول کردم چاق شدم از کار اومدم بیرون باشگاه نرفتم موقعیت های خوب زندگیم ببخشید گند زدم رفت حس میکنم باید بلند بشم

من نزدیک دهه ۳۰ زندگیم دارم میشم خودمو حسابی ول کردم چاق شدم از کار اومدم بیرون باشگاه نرفتم موقعیت ...

وآقا همینه الان حالم یه جوری انگار بهم تجاوز شده

انگار به خودم اومدم دیدم ۱۹ یال از زندگیم رفت به باد

چی بگم ببین امروز چی شد😂 امروز من رفتم پارک ارم بعد  یه پسره دیده بودم همش پشت سرم میاد &nbs ...

من یبار خواهرم ازم جلوتر بود حس کردم همین اتفاق داره میوفته براش با فاصله چنان رفتم سمت پسره ترسید ۱۷-۱۸ ساله بود

الان هیج خاصی ندارم  خنثی خنثی !  نه خوشحالم ن ناراحت نه عصبی نه اروم نه خسته نه سرحال ن ...

اره چون آلان همین حس و دارم

بدنم کوفتی

حالم خرابه

انگار بهم تجاوز شده

🤦‍♀️🤦‍♀️

وآقا همینه الان حالم یه جوری انگار بهم تجاوز شده انگار به خودم اومدم دیدم ۱۹ یال از زندگیم رفت به ب ...

بلند شو بابا گور بابای دنیا مامان بابامون انقد سختی نکشیدن ک مارو دنیا بتونه شکست بده اشرف مخلوقات ماییم پس میتونیم با همشون بجنگیم

اره چندشن اگه  آدم بود مزاحم مردم نمیشن گلم خودتو ناراحت نکن  بخدا منم حالم خیلی بده&nbs ...

خوبه شما عاشقش بودی

من که نبودم چی بگم؟

چرا آلان که ۹روز رفته همش نگرانم؟