اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 عنوان خانما توروخدا یه لحظه بیایین 105 بازدید | 10 پست چندروزه فهمیدم باردارمتاریخ دقیق اخرین پریودم بیست و یک خرداد بودمن فراموش کردم به دکتر گفتم بیست و هشت خردادامروز رفتم سونو گفت ۶ هفته ایحجم ساک نسبت به سن جنین کوچیکهبنظرتون درست میشه یانهکسی این شرایط و داشته یانه توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟ 1402/05/15 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lilioooom عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1646 یکم زود رفتی به نظرم نگران نباش.آجیل و لوبیا سبز بخور مبارک باشه
اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 یکم زود رفتی به نظرم نگران نباش.آجیل و لوبیا سبز بخور مبارک باشه لوبیاسبز؟آجیل؟مگه آب دارن ایناآخه گفت آب دور بچه هم کمه توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 برحسب تاریخ پریودم باید ۸ هفته باشمولی سونو گفت ۶ هفته توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
lilioooom عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1646 لوبیاسبز؟ آجیل؟ مگه آب دارن اینا آخه گفت آب دور بچه هم کمه برو پیش متخصص زنانت اونا راهکار دارن
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3931 یعنی سونو گزافی اشتباهی که تو گفتیو ثبت کرده و خودش بر اساس چیزی که دیده، سن بارداری نزده؟من همیشه میگم این سونو گرافیا از آدم میپرسن و همونی که میشنون رو میزنن که خودشونو به زحمت نندازن. هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 برو پیش متخصص زنانت اونا راهکار دارن فردا نیست پسفردا هستاسترسم زیاده توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 یعنی سونو گزافی اشتباهی که تو گفتیو ثبت کرده و خودش بر اساس چیزی که دیده، سن بارداری نزده؟ من هم ... همون دیگه نمیدونم چی درسته چی غلطه توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
lilioooom عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1646 فردا نیست پسفردا هست استرسم زیاده اخه استرس برا چی اونیکه داده خودشم نگه میداره توکلت به خدا باشه خدا صاحب همه ی ماست
اقوامنینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1377 اخه استرس برا چی اونیکه داده خودشم نگه میداره توکلت به خدا باشه خدا صاحب همه ی ماست انشاالله خدانگهدارش باشه توروخدا بحث نکنید. انقدر توضیح ندید. ثابت نکنید. مگه همو میشناسید؟ تو دنیای مجازی هم از دست هم حرص میخورید؟؟؟؟
lilioooom عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 1646 انشاالله خدانگهدارش باشه قطعا همینطوره با گوشی کار نکن برو بخواب و به خوراکت توجه کن خودش درست میشه