2777
2789
عنوان

از پدرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 46 پست
نمیدونی که چندتا جاری باشه یکی از یکی فضول تر خیلی سخته خیلی ولی چاره ای ندارم فکرشو میکنم وقتی چیزی ...

فک نکن زندگی من الان کویته منم یه زندگی تلخ تر از تو دارم خودت ب سپار ب سرنوشت ولی اینم زندگی نیستش میکنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابیامرزه عزیزدلم باورمیکنی اشکام سرازیر شد چقدر دوستداشتم پدرم مثل یه مرد یه کوه پشتم باشع خیلی حس ...

چی بگم عزیزم خدا هدایتش کنه  ولی الان اشکای منم سرایز شد کاش پدرمنم مثل پدرت بیخیال بود ولی بود😔

لطفا ی صلوات برای شادی روح پدرم😔
اصلا بدو بیرای پدرتو نگو خوب بگو تفاهم ندارن جدا میشن همین طلاق ک چیز بدی نیس

میگن چیشد بعد این همه سال وای دختر پشتش یه عالمه سواله و من تنها تک فرزندیم خیلی سخته ها اگه یه ابجی داداشی داشتم مرهم دردام میشد 😞

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
پدر من سه هفته پیش جون می دا د این قدر بهش التماس کردیم دادزدین بغلش کردیم گریه کردیم که برگشت وبع د ...

کارتون درست نبوده ک ی هفته رو بهش عذاب دادین  اونم میشه خودخواهی ادم  بخاطر خودش ب مریض بیشتر عذاب میکشونه ک

کاش پدرم منو کتک میزد ولی این بلاهارو سرم نمیاورد اینا فقط قسمتی از کاراشه یه قسمت خیلی کوچیک 

ماهم از پدرمون فراری بودیم با کارهاش ولی با رفتش نصف ماراهم چال کردن خدایا

کارتون درست نبوده ک ی هفته رو بهش عذاب دادین  اونم میشه خودخواهی ادم  بخاطر خودش ب مریض بی ...

خدا رحمتش کنه عزیزم بهتون صبر بده  ۳ هفته ک هیچ ۳۰ شال هم بگذره داغش تازس

چی بگم عزیزم خدا هدایتش کنه  ولی الان اشکای منم سرایز شد کاش پدرمنم مثل پدرت بیخیال بود ولی بود ...

عزیزم هستش فقط میدونم داره نفس میکشه ولی نمیدونه مادرم تو شهرغریب چجوری داره زندگی میکنه و بدهیارو میده 4ماهه سراغی از یدونه بچش نگرفته ادم چقدر میتونه سنگ دل باشه منو خورد کرد پیش همسرم 

خدایا دلم گرم معجزه ی توست.رویاهایم تعبیر میشود آیا؟چشمانم پر از اشک است.برای فرشته ای که نمیدانم قسمتم میشود یا نه.خدایا من بهشت تورو میخواهم.بهشت تو برای من مادرشدن است.....                                                   دلتنگتم امیرعلی مامان 🥺فرشته آسمانی من🖤        جان مادر بعد از 8 سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم           آسنای من دنیامونو بااومدنت رنگی کردی دختر ماهم ۱۴۰۳/۲/۳۰😍🥰🙏❤️خدایا شکرت
کارتون درست نبوده ک ی هفته رو بهش عذاب دادین  اونم میشه خودخواهی ادم  بخاطر خودش ب مریض بی ...

همگی می گفتیم بجه ها استفاده کنید ار انگشت هاشت از موهاش وصورت هنوز گرمه قبل از اینه زیر خاک بره خودش هم عاشق این دنیا بود

میگن چیشد بعد این همه سال وای دختر پشتش یه عالمه سواله و من تنها تک فرزندیم خیلی سخته ها اگه یه ابجی ...

زندگی کسی ب هیچکس مربوط نیس پرسیدن بگو زندگیه خودشونه ن بمن ن ب کسه دگه ای مربوط نیس اون موقع فضول ها لال میشن دگ اجازه نده تحقیرت کنن یا شوال بپرشن

زندگی کسی ب هیچکس مربوط نیس پرسیدن بگو زندگیه خودشونه ن بمن ن ب کسه دگه ای مربوط نیس اون موقع فضول ه ...

درسته عزیزم باید خیلی قوی باشم خیلی ...

همگی می گفتیم بجه ها استفاده کنید ار انگشت هاشت از موهاش وصورت هنوز گرمه قبل از اینه زیر خاک بره خود ...

بابای منم از دنیا سیر نشده رفت ولی رفتنی باید بره دلم خوشه ماهم دیر یا زود میریم پیشش باور مکنی مدتها زندگی خرید خونه بچه همشون برام بی ارزش بودن

خدابیامرزه عزیزدلم باورمیکنی اشکام سرازیر شد چقدر دوستداشتم پدرم مثل یه مرد یه کوه پشتم باشع خیلی حس ...

من 10سال از پنجره خانه های همسایه هارا با حسرت نگاه می کردم که چه پدر گرمی دارم ولی وقتی پدرم بی حرکت افتار رو تخت چقدر مظاوم شده بود وای بر من که پدر دادشتم حسرت پدر های دیگه را می خوردم

عزیزم هستش فقط میدونم داره نفس میکشه ولی نمیدونه مادرم تو شهرغریب چجوری داره زندگی میکنه و بدهیارو م ...

چی بگم واقعا عنوان تاپیکو دیدم تعجب کردم گفتم مگ میشه