2777
2789
عنوان

حستون میگه من باردارم یا ن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست
ان شاءالله که تو هم بارداری کی وقتته؟ 

ممنون

انشاالله

خیلی مونده

۲۷ مرداد موعدمه

ولی هرماه همینطوره

از وسط سیکلم که میگذره درد زیر شکمم میگه که باز میخوای پریود شی😔

خیلی غمگینم

تو اگه باردار بودی خبر بده حداقل از تو شاد بشیم.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
الان من حس دوش لازمو دارم آخه فکرم بدجوری درگیر شده همش حس میکنم جیشی شدم و دنبال خط قرمز گشتم آهن ا ...

خخخخ خندوندی واقعا 

اگه مثبت باشه فردا هردیقه یه تاپیک میزنم از خوشحالی😂😂بیبی مثبت بارون میکنم نی نیسایتو 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون انشاالله خیلی مونده ۲۷ مرداد موعدمه ولی هرماه همینطوره از وسط سیکلم که میگذره درد زیر شکم ...

اهان ان شاالله که تو هم بارداربشی بزودی خبرشو بدی منم اگه شدمممم حتما صبح میخوام بزنم

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
اهان ان شاالله که تو هم بارداربشی بزودی خبرشو بدی منم اگه شدمممم حتما صبح میخوام بزنم

انشاالله خدا حاجتتو بده

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خخخخ خندوندی واقعا  اگه مثبت باشه فردا هردیقه یه تاپیک میزنم از خوشحالی😂😂بیبی مثبت بارون میک ...

🧚‍♀️💐🧚‍♀️💐🧚‍♀️💐

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚