hani_amir مدیر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان حستون میگه من باردارم یا ن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 19 پست فردا بیبی بزنم چیمیشه مثبت یا.... 5روز گذشته البته سابقه دارم که هی عقب بندازه و بعد بیبی زدن بیاد هیچ علامی هم ندارم قبلا سینه درد داشتم الان هیچ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1402/05/15 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3932 ان شاءالله که تو هم بارداری کی وقتته؟ ممنونانشااللهخیلی مونده۲۷ مرداد موعدمهولی هرماه همینطورهاز وسط سیکلم که میگذره درد زیر شکمم میگه که باز میخوای پریود شی😔خیلی غمگینمتو اگه باردار بودی خبر بده حداقل از تو شاد بشیم. هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 الان من حس دوش لازمو دارم آخه فکرم بدجوری درگیر شده همش حس میکنم جیشی شدم و دنبال خط قرمز گشتم آهن ا ... خخخخ خندوندی واقعا اگه مثبت باشه فردا هردیقه یه تاپیک میزنم از خوشحالی😂😂بیبی مثبت بارون میکنم نی نیسایتو برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 ممنون انشاالله خیلی مونده ۲۷ مرداد موعدمه ولی هرماه همینطوره از وسط سیکلم که میگذره درد زیر شکم ... اهان ان شاالله که تو هم بارداربشی بزودی خبرشو بدی منم اگه شدمممم حتما صبح میخوام بزنم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
mahhhhtaj عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 3932 اهان ان شاالله که تو هم بارداربشی بزودی خبرشو بدی منم اگه شدمممم حتما صبح میخوام بزنم انشاالله خدا حاجتتو بده هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
javee عضویت: 1401/09/05 تعداد پست: 2464 خخخخ خندوندی واقعا اگه مثبت باشه فردا هردیقه یه تاپیک میزنم از خوشحالی😂😂بیبی مثبت بارون میک ... 🧚♀️💐🧚♀️💐🧚♀️💐 هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚