2777
2789
شما که سزارین بودین بعد عمل تا چند ساعت دراز کشیده رو کمر بودین؟؟

تا شب دراز کشیده بودم نمیدونم ۶ یا ۷ ساعتی شد بعدش گفتن بلند شو راه برو

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ببخشید استارتر اما یه سوال داشتم بچم ۲ سالشه امروز هی دور خودش تاب میخورد..تا سرش گیج شد زد تو ...

بچه من از رو تاب افتاد، اندازه سیب رو پیشونیش باد کرد!!!

انقد ترسیدم سی تی اسکن بردم چند ساعتم تو بیمارستان نگهش داشتن گفتن سالمه ببرش خونه!

بد تر که گریه نمیکرد داشتم میمردم از استرس گفتم حتما بلایی سرش اومده! ولی خداروشکر هیچیش نبود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
دروغ که نیس ، ولی اصلا خوب نیس اینطوری ، خود مادر خیلی اذیت میشه!  مجبوری زود بلند شی یا لگن ب ...

بعد سزارین باید ۱۲ ساعت خوابیده باشه رو کمر...اصلا حرفشو باور نمیکنیم بعد ۴ ساعت بلند شد....

اینم از عجایب سرزمین نی نی سایت شد

صبح رفتم ظهر روز بعد مرخص شدم سوند هم درد نداره  اولا خودتو نباید سفت بگیری دوما که خیلی مهم ...

دقیقا ، وقتی مثانه پره زود تموم میشه دردی هم نداره!

من خالی شم تجربه کردم 😂 یه ساعت سوخت تا یکم ادرار اومد توش خوب شد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
شما که سزارین بودین بعد عمل تا چند ساعت دراز کشیده رو کمر بودین؟؟

منم سزارین بودم صب ساعت ۹زایمان کردم تاشب نزاشتن تکون بخورم حتی اب هم بهم ندادن شب کمپوت دادن باروغن یواش ازتخت پایین اومدم واسه دسشویی فرداصب هم مرخصم کردن چون بیهوشی روادمه چندین ساعت نمیزارن ازتخت بیایم پایین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....
بعد سزارین باید ۱۲ ساعت خوابیده باشه رو کمر...اصلا حرفشو باور نمیکنیم بعد ۴ ساعت بلند شد.... این ...

من اشتباهی شیاف دیکلوفناک گذاشتن برام ، (روده تحریک پذیر دارم شدیدا حساسیت دارم به هر شیافی، تو ریکاوری قبل به هوش اومدن گذاشتن نفهمیدم، خیر سرشون اومدن خوبی کنن)  انقد به خودم پیچیدم از دلدرد آخرم نتونستم تحمل کنم. ۱ ظهر عمل شده بودم ، ۵ عصر مجبورشون کردم سوند بکشن برم دستشویی .بیمارستان نیمه خصوصی بودم ، دولتی هم نبود. ولی هرچی التماس کردم یه آمپول مسکن نزدن.

خییییلی سخت بود .

انقد نفرینشون کردم ، خدا لعنتشون کنه😶

واسه این بچم از الان آمپول مسکن گرفتم خودم بزنم منت نکشم 

بعد سزارین باید ۱۲ ساعت خوابیده باشه رو کمر...اصلا حرفشو باور نمیکنیم بعد ۴ ساعت بلند شد.... این ...

ببین بعضی دکترا تبلیغشون اینه اصلا که بدون سوند عمل میکنن، ولی ظلم به خودته اگه سوند نذاری!

تو اون حال مضخرف که هنو چیزی نخوردی و مواد بیحسی یا بیهوشی تو بدنته واقعا مرگه راه رفتن!

من خودم تجربه کردم اولی ۱۲ ساعت خوابیدم ، دومی ۴ ساعت. خییییلی تفاوتش بود، اون درده یه طرفه... بدنت ضعف داره، نفست تنگ میشه ، سرگیجه و...

بنظرم باید قبلش بهشون میگفتی مشکل روده دارم

انقد استرس داشتم گفتن حساسیت دارویی نداری هرچی فک کردم یادم نیومد! بعد اصلا فکرشم نمیکردم قبل این که بیارن بخش شیاف بذارن!

میدونی گند زده بودن دنبال جبران بودن بدتر کردن!

من گفتم بی حس نمیشم گوش ندادن بی حسی زدن بعد دکتره از راه رسید بدون تست برش زد! از درد زیاد داشتم میمردم که بیهوشم کردن . 

واقعا نمیدونم چه فکری با خودشون کردن! مثلا بعد به هوش اومدن درد نداشته باشم ازشون شکایت نمیکنم؟