جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 عنوان معدم داره مچاله میشه نمیتونم آب بخورم😭😭 441 بازدید | 22 پست بچه ها ویروس گوارشی گرفتم و از عصر تا حالا نزدیک به ۱۰ بار حالم بد شده(تهوع و....)معدم کامل خالیه آب میخورم بازم درد میگیرهانگار معدم داره مچاله میشهبوی غذا میاد هم بدتر میشم(باردار نیستم!🙄🙄) نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗 1402/05/14 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 فقط تونستم یه کاسه ماست و نعناع بخورم گفتن نوشابه هم خوبه ولی مایعات حالمو بد میکنه😭 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 میخوام قرص بخورم ولی نمیشهشما چه راهکاری دارین؟مال شما چند روز طول کشید؟؟؟ نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2405 برو دکتر حتما سرم بزن منم همین طوری بود بعد هر غذا و آبی سریع تهوع داشتم
ارز عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 18394 قرص دمیترون بخور برای تهوع اگه اسهال داری هم قرص فمی لاکت بخور
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 برو دکتر حتما سرم بزن منم همین طوری بود بعد هر غذا و آبی سریع تهوع داشتم تا بیمارستان نمیتونم تحمل کنم تو راهبیمارستانم دیر نوبتم میشه اونجا چیکار کنم😭 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
نبابا عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 2405 تا بیمارستان نمیتونم تحمل کنم تو راه بیمارستانم دیر نوبتم میشه اونجا چیکار کنم😭 عزمزمه تحمل کن اگه شده تو راه بالا بیاری حتما برو
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 قرص دمیترون بخور برای تهوع اگه اسهال داری هم قرص فمی لاکت بخور مترونیدازول چی؟ نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
حمیدرضاسج۲ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 474 من و خیلی های دیگه اینطوری شدیم. فقط باید سرم بزنی. هیچ کار دیگه اش نمیشه کرد و به شدت درد بدیه. سریع برین درمانگاه *کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا
حمیدرضاسج۲ عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 474 تا بیمارستان نمیتونم تحمل کنم تو راه بیمارستانم دیر نوبتم میشه اونجا چیکار کنم😭 من رفتم درمانگاه شلوغ بود. طرف دید نمیتونم تحمل کنم سریع کارم رو راه انداخت *کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 عزمزمه تحمل کن اگه شده تو راه بالا بیاری حتما برو گلاب به روت استفراغ و ..... باهمه یعنی هر ۲۰ دقیقه یبار باید برم سرویس!فعلا بابام خونه نیست شاید فردا صبح رفتم😢 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
زیگورااااات عضویت: 1401/10/09 تعداد پست: 1738 مترونیدازول چی؟ یه سوزن راینتدین برات میزنم انشاءالله بهتر بشی
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 من رفتم درمانگاه شلوغ بود. طرف دید نمیتونم تحمل کنم سریع کارم رو راه انداخت ما فقط یه بیمارستان (کشتارگاه) داریم متاسفانه درمانگاه هم ساعت ۱۲ تعطیل میشه نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗
جعبه_ماهی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 7714 من و خیلی های دیگه اینطوری شدیم. فقط باید سرم بزنی. هیچ کار دیگه اش نمیشه کرد و به شدت درد بدیه. سری ... اره اطرافیان هم همه گرفتن قبلا نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗