2777
2789

بچه ها ویروس گوارشی گرفتم و از عصر تا حالا نزدیک به ۱۰ بار حالم بد شده(تهوع و....)

معدم کامل خالیه آب میخورم بازم درد میگیره

انگار معدم داره مچاله میشه

بوی غذا میاد هم بدتر میشم(باردار نیستم!🙄🙄)

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

فقط تونستم یه کاسه ماست و نعناع بخورم 

گفتن نوشابه هم خوبه ولی مایعات حالمو بد میکنه😭

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

میخوام قرص بخورم ولی نمیشه

شما چه راهکاری دارین؟

مال شما چند روز طول کشید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر حتما سرم بزن منم همین طوری بود بعد هر غذا و آبی سریع تهوع داشتم

تا بیمارستان نمیتونم تحمل کنم تو راه

بیمارستانم دیر نوبتم میشه 

اونجا چیکار کنم😭

قرص دمیترون بخور برای تهوع  اگه اسهال داری هم قرص فمی لاکت بخور

مترونیدازول چی؟

من و خیلی های دیگه اینطوری شدیم. فقط باید سرم بزنی. هیچ کار دیگه اش نمیشه کرد و به شدت درد بدیه. سریع برین درمانگاه

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
تا بیمارستان نمیتونم تحمل کنم تو راه بیمارستانم دیر نوبتم میشه  اونجا چیکار کنم😭

من رفتم درمانگاه شلوغ بود. طرف دید نمیتونم تحمل کنم سریع کارم رو راه انداخت

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
عزمزمه تحمل کن اگه شده تو راه بالا بیاری حتما برو

گلاب به روت 

استفراغ و ..... باهمه یعنی هر ۲۰ دقیقه یبار باید برم سرویس!

فعلا بابام خونه نیست شاید فردا صبح رفتم😢

من رفتم درمانگاه شلوغ بود. طرف دید نمیتونم تحمل کنم سریع کارم رو راه انداخت

ما فقط یه بیمارستان (کشتارگاه) داریم متاسفانه درمانگاه هم ساعت ۱۲ تعطیل میشه

من و خیلی های دیگه اینطوری شدیم. فقط باید سرم بزنی. هیچ کار دیگه اش نمیشه کرد و به شدت درد بدیه. سری ...

اره اطرافیان هم همه گرفتن قبلا