2777
2789

عزیزان کسی جدیدا در بیمارستان تهران عمل تعویض مفصل لگن داشته که دکترش خوب و هزینه اش انلاین باشه

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بیمه ی تکمیلی ۶الی ۷ تومان میشه به غیر از زیر میزی 

من بیمه تکمیلی دارم کدوم بیمارستان اینکه پروتزش امریکایی باشه

با بیمه ی تکمیلی ۶الی ۷ تومان میشه به غیر از زیر میزی 

نههههه کجا با این قیمت مفضل عوض میکنن؟؟؟ مامان من اسفند لگنش شکست مفصلش رو عوض کردن فقط هزینه ی مفصلش که خریدیم ۱۸ تومن شد به عیر از بیمارستان وهزینه ی عمل تازه بیمه ی تکمیلی هم بودن

نههههه کجا با این قیمت مفضل عوض میکنن؟؟؟ مامان من اسفند لگنش شکست مفصلش رو عوض کردن فقط هزینه ی مفصل ...

سلام کدوم بیمارستان .هزینه بفرمایید ودکترش کی بود البته اگر تهران هستید عملش خوب بود

سلام. پدر من 6 ماه پیش انجام دادن. دکترشون اقای دکتر بهنام نصیری بودن. خیلی راضی بودن هم حین عمل و هم بعد عمل به راختی میتونن راه برن و مشکلاتی که داشن هم برطرف شدن. دکتر نصیری تهران هستن. برای پیدا کردن آدرسشون اسمشون در گوگل سرچ کنید.