2777
2789

چون من از تهران می‌خوام برم شهر خودم ،ممکنه اونجا سزارین اختیاری نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو آی وی افی هستی سزارین میکنن

اخه هزینه ها زیاده اختیاری ها هم که ماشاالله بدون زیر میزی کاری نمیکنن !!می‌خوام بدونم که طبیعی میشه !؟؟؟چون خیلی برام فرق نداره طبیعی یا سزارین 

عزبزم واقعا شرمندم میشه مراحل ای وب اف را خلاصه بگید برام سواله

چرا نمیشه من که افتادم رو تخت بیمارستان بیکار فقط برام دعا کن دردم اروم بشه

از روز دوم قاعدگی دکتر داروهای تحریک تخمدان رو شروع میکنه من یکبار روز هفت یکبار روز ده سونو گرافی شدم امروز روز دوازده تخمک کشی دارم برا هر کس میتونه بین روز ده تا ۱۴ متفاوت باشه نسبت به واکنش بدن به داروها

اگه خوش شانس باشی و مثل من هایپر نشی سه روز بعد جنین های خوشگلتو انتقال میدی اما برا من چون تخمدان ورم کرده افتاد دوماه دیگه با جنین فریز

همون روز تخمک کشی از مرد هم نمونه اسپرم میگیرن تا جنین رو تشکیل بدن

امیدوارم هیچوقت این تجربیات بکارت نیاد خواهر قشنگم❤

چرا نمیشه من که افتادم رو تخت بیمارستان بیکار فقط برام دعا کن دردم اروم بشه از روز دوم قاعدگی دکتر ...

منم چند روزه دیگه موعدم بود که برم دارو بده ، الان افتادم به لکه بینی ، دکتر هم میگه هر وقت خونریزی شروع شد بیا دارو بدم . نمیدونم از پس اینهمه درد بر پیام یا نه ، امیدوارم همه مون به نتیجه برسیم