2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به خودت داره که دنبال چی باشی دنبال درس باشی محیط معمولی دنبال اکیپ بازی باشی محیط سمی و پرد ...

دنبال درس هدفمم ولی محیطش هم خیلی مهمه اخه میگن ب درد نمیخوره دانشگاه

دنبال درس هدفمم ولی محیطش هم خیلی مهمه اخه میگن ب درد نمیخوره دانشگاه

من سال اخرمه عزیزم خیلیم راضی بودم دوستای خوبی پیدا کردم همه با شخصیت و موقعیت اجتماعی خوب

کلی چیز یاد گرفتم و شخصیتمو ارتقا دادم

من سال اخرمه عزیزم خیلیم راضی بودم دوستای خوبی پیدا کردم همه با شخصیت و موقعیت اجتماعی خوب کلی چیز ...

راسته میگن استادا از رو قیافه نمره میدن پسراشون کرم میریزن دختراشون دخترای خوبی نیسن؟

راسته میگن استادا از رو قیافه نمره میدن پسراشون کرم میریزن دختراشون دخترای خوبی نیسن؟

ببین خب استادا شاید گاهی اون نمره ای که حقت باشه رو ندن

ولی من خودم زیاد سرکلاسا شرکت نکردم و صرفا خودم درس خوندم با این حال نمراتم همه بالای ۱۸ هستش پس به قیافه و ارتباط با استاد ربطی نداره

درکل سعی کن دانشگاه دولتی قبول بشی چون این داستانا توش کمتره

انقدر بده؟دبیرستان هم اینطوریه 

دقیقا همین قدر بده 

تازه من دانشگاه تهرانم که اکثرا خرخونن و اولویتشون درسه 

ولی با این حال کلی داستان هست اگه بخوای تو اکیپ بری و اینا 

ارزش نداره اصلا 🤦‍♀️