2777
2789
عنوان

نخ های گره خورده روی درخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 21 پست
میشه.. فقط دیر و زود داره مامانبزرگم تعریف میکرد یه مهمون داشتیم خیلی مومن بود بعد خودش بدون ای ...

واییی ماهم انقدر دعا پیدا کردیم زندگیمون از عرش رسید به فرش 

لطفا لایک نکنید ممنون.
نمیدونم چرا تو این قرن باید این چیزا رو ببینیم زن داییم گفت فاملیش که یه شیخ هست و میتونه دعا هم ...

والا به بعضیها میسازه خوبم میسازه.منم اهل نماز و قران هستم.ولی زندگیم با دعا و جادو نابود شد.به جز خودمم چندمورد مثل خودم دیدم.چی بگم والا.دلم پره خواهر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما مشکل بینیت حل شد؟

من عمل کردم با چراغ قوه که نگاه میندارزم یکی از مجاری بینیم تنگه 

و خیلی کم میتونم ازش نفس بکشم،

شما عمل کردی؟غضروف برات گذاشتن؟

من الان هنوز ده روزه عمل کردم 

اگه بخوام باید یکسال صبر کنم و دیگه باید برام از غضروف دنده یا گوشم استفاده کنن ،چون عملم این سری ترمیم بوده

ولی قبلش تنفسش اینجوری نبود 

سلام عزیزم شما مشکل بینیت حل شد؟ من عمل کردم با چراغ قوه که نگاه میندارزم یکی از مجاری بینیم تنگه&n ...

سلام عزیزم

من خودم قبلا مشکل تنفس داشتم حالا یه کم بهتر شده

فعلا زوده از وقت عملت.. پس صبر کن ببین بد از مدتی خوب نیشه یا نه

شاید هنوز التهاب داره یه طرفش

⚘خدایا شکرت❣