2777
2789

مثلا به جنبه منفی همه چی فکر میکنم و استرس میگیرم مثال میزنم براتون مثلا اگه بخوایم بریم مسافرت فک میکنم ممکنه تصادف کنیم و بمیریم 😐این یه مثال زدم که متوجه بشین منظورمو وگرنه که مرگ برام مهم نیس 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو خونه جوتون ارومه؟؟؟  استرس نداری؟؟ من اینا رو دارم و این فکرایی ک میکنی گاهی میاد سراغم ...

نه جو آرومه اما تا میخوام خوشبختی و حس کنم بد ترین چیزا و از توش درمیارم و میترسم اتفاق بیوفته 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
شما بیماری عزیزم و مشکل روان داری حتما با روانشناس مشورت کن...

😐😐

من چندین ساله همینم  خستم دیگه

اونوقت اون فکرای منفی به حقیقت میپیونده ؟یا خودت متوجه میشی بیخودی استرس داشتی ؟