rahaaa20 مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1993 عنوان کسی ترکی بلده | مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 22 پست اوسون یوخدودان یاخجدهینی چی؟توی اوی اولاجاخ دانشگاهو این 💜♾️ 1402/05/14 | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
l_bahar عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 333 [QUOTE=] دمیب هااا یوخودان دییب یوخدودان [/QUOTE]تزه بیلدیم منده 😅 🌱زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی دخترم...❤🤍
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3797 باشه از خوابیدن بهتره قراره دانشگاه عروسی بشه خوابیدن؟نگفت که یوخودانگفت یوخدودان بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
sogollllll25 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 800 خوابیدن؟ نگفت که یوخودان گفت یوخدودان من کمی بلدم در حد متوجه شدن گفتم ترک اصل نیستم عذر میخوام
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3797 ولی چقد سخته ها زبانتون ولی قشنگه از قشنگی خودته نفس❤یاشا بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
rahaaa20 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 1993 من کمی بلدم در حد متوجه شدن گفتم ترک اصل نیستم عذر میخوام مرسی عزیزم اشکال نداره ممنون نظر دادی 💜♾️
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3797 من کمی بلدم در حد متوجه شدن گفتم ترک اصل نیستم عذر میخوام اها فداسرت عزیزم❤😅گفتم حتما واو رو ندیدی زنده باشی گل گلی بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
esmemostaarnaram عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 929 اوسون یوخدودان یاخجدهباشه از هیچی بهترهتوی اوی اولاجاخ دانشگاهعروسی میشه توی دانشگاه