2777
2789

دیدید کنسرت ارومیه چجوری بود

حالا من نمیخوام گناه کسی رو بشورم ولی اون حال...

یکی از فن پیداش یه جی گفت و اصلا دهنم وا موند و نمیدونم راسته یا نه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ بگو چیشده دیگه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یا کامل بگین یا کلا نگین 🤕

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
زن گرفت  کلا خودشو ول کرد😂

زن‌گرفته مگه

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
فک کردمم خودمم😂

عههه مگه میشه دوتا نام کاربری شبیه هم 👀😁😁😁

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤