2777
2789
عنوان

کمک🥺

261 بازدید | 49 پست

سلام خانوم ها میشه خواهش کنم خواهرانه کمکم کنین من یک ماه پیش عروسی دعوت بودم یک دختر بچه ای اندام من رو دید گفت مثل گوریلی بعد مادرش شروع به خندیدن کرد گفت بنده خدا فقط چهارخونه است 😢 نمی دونم راستش من خیلی چهار شونه هم هستم و چندین نفر تاحالا بهم گفتن شکم و پهلو دارم اما خوب چون خیلیا شکم و پهلو دارم زیاد برام مهم نیست اما چهارشونه بودنم خیلی ناراحتم می‌کنه من از اون موقع احساس بدی نسبت به اندامم پیدا کردم بیاین بگین چکار کنم عکس از شانه هام میذارم فقط یکبار لطفاً نگین دوباره بذار چون نمی دارم و زود پاک میکنم بگین چکار کنم که چهارشونه بودنم کمتر به چشم بیاد ورزشی سراغ دارین لطفاً دریغ نکنید 

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چمیخوام یک کار اساسی کنم اگر ورزشی سراغ دارین که چربی های بالای کتف رو آب کنه بگین بعد اگر برای شکم و پهلو هم داشتین ایده ای ممنون میشم بگید 

زندگیم به رکود رسیده هر چی دست و پا می زنم بیشتر تو مشکلات غرق میشم میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی 🥺 انشاءالله هر چی از خدا میخوای خدا بهت بده🌹🌹

آخه اون آدم ها تنها کسایی نبودن که بهم گفتن 😢

ببخشید بچه ها سایت درسته عکس هام رو نمیاره

توی اپلیکیشن بازار،برنامه ورزشی خیلی هست،بگیر انجام بده

خدا جونم خودت کمک کن آرامش به زندگی خواهرم برگرده و دوباره باهم سه نفری تا آخر عمر خوب و خوش و خوشبخت زندگی کنن،خدای مهربونم کمک کن توی همین ماه ویزای بابام بیاد،خدا جونم خودت کمک کن منم معلم بشم،برم سرکار،یه ماشین خوبم بخرم،الهی آمین،یا جوادالائمه💔❤️❤️

ببخشید بچه ها من کلاً یکبار عکس گذاشتم الان نمی دونم چرا نمیاد هر کار میکنم