2777
2789
عنوان

پزشکی یا دندون؟

121 بازدید | 10 پست

دوستان به نظر شما پزشکی برم یا دندون؟ 

از طرفی پزشکی رو به خاطر شغلش بیشتر دوست دارم ولی درآمد دندون و راحت بودن درساش و طول تحصیل کمتر وسوسم میکنه

دوستان عزیز خواهشا نیاین بگین مگه نتایج اومده؟ میاد بالاخره یا قبول میشم یا میمونم سال بعد لطفاً جواب سوالمو بدین ممنون⁦♥️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بستگی داره واقعا

تخصص گرفتن سخته باید ببینی توانشو در خودت میبینی یا نه اگر نه که برو دندون چون اگه قرار باشه عمومی باشی دندون بهتره 

اما اگه میخوای تخصص بگیری پزشکی بهتره

برا مهاجرتم پزشکی یه کوچولو بهتر از دندونه البته هردوشون بدن برا مهاجرت

کلا پزشکی باید ببینی تحمل چندین سال درسش رو داری یا نه

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
خب بستگی داره واقعا تخصص گرفتن سخته باید ببینی توانشو در خودت میبینی یا نه اگر نه که برو دندون چون ...

آخه دندون رتبه بهتری میخواد شاید نیارم 

اگه پزشکی آوردم حماقت نیست بخاطر دندون بمونم پشت؟

آخه دندون رتبه بهتری میخواد شاید نیارم  اگه پزشکی آوردم حماقت نیست بخاطر دندون بمونم پشت؟

اره دندون رتبه بهتری میخواد

اگه علاقه واقعیت دندون باشه نه حماقت نیست اما اگه فقط بخاطر پول باشه حماقته بنظرم چون علاقه واقعا مهمه و پزشکیم جزو شغلای خوبه واقعا

اره دندون رتبه بهتری میخواد اگه علاقه واقعیت دندون باشه نه حماقت نیست اما اگه فقط بخاطر پول باشه حم ...

هدفم در آمد خوبه ولی خب وقتی دندانپزشکی یه سال کمتره حالا یه سال پشت بمونم هم اندازه همون پزشکی میشه، تازه پزشک عمومی که درآمدی نداره

هدفم در آمد خوبه ولی خب وقتی دندانپزشکی یه سال کمتره حالا یه سال پشت بمونم هم اندازه همون پزشکی میشه ...

اگه بری پزشکی منطقا نباید عمومی بمونی وگرنه بدرد نمیخوره بعد اینهمه زحمت درامدت زیاد نخواهد بود البته کم نیستااا ولی خب به زحمتش نمی ارزه