2777
2789
عنوان

طلاق در دراز مدت

396 بازدید | 23 پست

سلام دوستان یک سوال تخصصی دارم 

راجع به دوستم که مشگل براش پیش اومده بنظرتون چی میاد

اینکه دوستم نزدیک 5 ساله خونه پدرشه با شوهرش سر مسائل مالی به اختلاف خوردن تقاضای مهریه کرده و هر ماه از حقوق شوهرش بهش میدن و چون شوهرش خونه داشت تونست به عنوان مهریه که سکه بود نصف خونه بگیره البته سند خورده ولی خونه فروش نمیره تا الان توی مزایده که سهمشو برداره شوهرش الان توی همون خونه هست و دوستم توی خونه پدرش 

اینم تقاضای طلاق نکرده فقط داره مهریه میگیره

حالا سوالم اینه بخواد یعنی خودش پرسید ازم که بخواد جدابشه شوهره گغته خونه بده تا طلاقت بدم  اینم میگه نه

حالا دوستم میگه دادگاه بعد چند سال خودش طلاقمو میگیره حتی پسره مخالف باشه 

حالا بنظر شما از طریق دادگاه میتونه کاری کنه؟چون شوهرش طلاق نمیده

متاسفانه تامردطلاقش نده کاری نمیتونه بکنه عمرش فقط توخونه پدرش ودادگاههاوبااعصاب خوردی حروم میشه بگوی جوری توافق کنن پول درمقابل روان وارامش آدم ارزشی نداره

Dunyada olumden baskasi yalan
متاسفانه تامردطلاقش نده کاری نمیتونه بکنه عمرش فقط توخونه پدرش ودادگاههاواعضاب خوردی حروم میشه بگوی ...

خودش میگه چندسال که بگذره دادگاه طلاشو میگیره

من اطلاعی از قوانین ندارم

گفتم شاید بقیه به همچین موردی بر خورده باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش میگه چندسال که بگذره دادگاه طلاشو میگیره من اطلاعی از قوانین ندارم گفتم شاید بقیه به همچین مو ...

ن امکان نداره همینجوری طلاقش بدن تنهادرصورتی ک همسراعتیادداشته باشه وبتونه ثابت کنه یانامه پزشک قانونی برای ثابت کردن ضرب و شتم همسره داشته باشه 

همون دیگه عزیزم عمرانمیتونه جداشه اماهمسرش می‌تونه ازدواج کنه

خب ازدواج نکرده شوهرش ولی داره مهریه میده فقط نفقه نمیده 

خودش تنها توی اوون خونه داره زندگی میکنه

دوستم هم خونه پدرش

یعنی حتی با گذشت چندین سال هم بازم آقا باید توافق کنه؟!من چیکار کنم پس 😭

والاخواهرمتاسفانه عدالتی درکارنیس قانون ب نفع مرده  

شمامشکلتون چیه؟ 

اگه معتادنیس دوست بزن نداره چرامیخای طلاق بگیری؟

عزیزم شما وضعیتتون چطوره ؟اگر ناراحتت نمیکنه میشه بگی

درخواست مهریه دادم فقط هنوز قسط بندی هم نشده حتی خیلی کند پیش می‌ره هی اعتراض میزنه منم بلاتکلیفی داره اذیتم می‌کنه هیچ قانونی هم پشتم نیس

[QUOTE=304216131]خب ازدواج نکرده شوهرش ولی داره مهریه میده فقط نفقه نمیده  خودش تنها توی اوون خ ...

چیز خاصی عنوان نمیکنه

اختلاف سر این شروع میشه که به شوهرش میگه خونه به نامم سند بزن ولی شوهرش مخالفت میکنه

بعد دعوا میشه پای خانواده وسط میاد انگار لج کردن

الانم پنج سال گذشته عادی شده انگار