2821
2789

اول بگم من ۲۵سالمه الان تو ۹ساله ازدواج کردم ی پسر دو ساله دارم شوهرم ۳۸سالشه و خییییلی رومخه و اذیتم می‌کنه .از لحاظ مالی مشکل نداریم. اما اصلا با هم نمیسازیم با مادرش و جاریم تو ی ساختمونیم موقع جر و بحث میگم آروم تر هم صدامون می‌ره بالا می‌شنون. هم بچم عصبی میشه.اما این بدتر صداش میبره بالا .میگم چرا اولویت زندگیت من نیستم میگه خوشم ازت نمیاد همیشه اولویت من خانوادمه نه تو.منم خیلی دلم می‌شکنه .میگه قیافه تو میبینم حالم بهم میخوره ازت دوسندارم دستت بهم بخوره .(الان چهار ماهه رابطه نداریم و جای خوابشو جدا کرده) میگه ازت بیزارم .بچه رو میبره خونه باباش چند ساعت بدون من .میگه بزار عادت کنه ب اونا درحالی ک من خونه مادرمم تنها نمیذارمش همیشه با خودمه .میگه گورتو گم کن برو میگم در حد ی واحد کوچیک بخر برام با بچه م میرم میگه هر چی قانون بگه. میگه تو عقده محبت داری .آخه اصلا بهم محبت نمیکنه .موندم چیکار کنم ب کی پناه ببرم خدایا .منم ی زن کاملا خونگی نه دوستی دارم نه ولگردم .درسته یکم عصبیم اما واقعا تو زندگیم اذیت میشم دوسدارم برم اما نمی‌دونم بچمو چیکار کنم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سنت کم بوده و راه رو اشتباهی رفتی 

همون اول باید جدا میشدم تو عقد .اما چون دختریمو زود ازم گرفت تو عقد .دیگه تحمل کردم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️
اره بخدا داغون شدم داغون .قشنگ تو روم میگه ازت متنفرم 

اخه چرا؟ همو از اول دوست نداشتین؟

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕

ببین یسری قهر برو خونه بابات یکم ادب شه تو موندی همه تحقیراشو تحمل میکنی باید یکم بخودش بیاد اگر تونستی بچه رو هم نبر حسابی اذیت بشن  البته اگه خانواده درستوحسابی داره ک بعدا بیان دنبالت یوقت بدتر نشه قضیه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

چقد بده خدا کمکمت کنه، سنتی ازدواج کردین؟ بیجا کرده اینجوری میگه بگو تو اومدی خواستگاری و ازدواج کردیم اونموقع کور بودی، چرا رابطه برقرار. کرده اگه نمیخواستت، با وکیل مشورت کن 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂

خواهر گلم ببین عزیزم یه تکنیک هایی هست باید انجام بدی اعتماد به نفست برگرده 

خودتو پیش شوهرت ناراحت وغم آلود اینجور چیزا نشون نده 

یکم قوی باش ازش طلب محبت وتوجه نکن 

همه جا میگن مرد باید بهش توجه کنی ولی برای شوهر شما

یکم باید بهش بی توجهی کنی 

به خودت برس لباس تمیز وقشنگ بپوش 

زمانی که بچه رو برمی‌داره میبره خونه ی مامانش اینا تو این ساعت برو کلاس ثبت نام کن باشگاه رقص یا حرفه ای چیزی یاد بگیر

زنانگی کن تو خونه لوند باش هر وقت بچه رو برد آروم ورسا ازش تشکر کن که بچه رو برد خونه ی مامانش که تو بتونی به یه سری کارات برسی 

یا یه وقتایی تو خونه شاد باش برو برای خودت تنهایی کافه یا رستوران یا برای خودت که قوی بودی یه هدیه بخر 

فقط واسه چند روز بیخیال همسرت شو فکر کن اصلا وجود نداره

خواهر گلم ببین عزیزم یه تکنیک هایی هست باید انجام بدی اعتماد به نفست برگرده  خودتو پیش شوهرت ن ...

والا هرچی خواستم بگم ایشون گفت استارتر تمرکز بزار رو خودت خیلی خودت تحویل بگیر غذای خوب بخور ورزش رسیدگی به پوست و اندام لباس خوب الحمدالله که وضع مالیت خوبه برو کلاس بخدا من اگه پول داشته باشم خونه بند نمیشم بی پولی پدرمو در اورده

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
خواهر گلم ببین عزیزم یه تکنیک هایی هست باید انجام بدی اعتماد به نفست برگرده  خودتو پیش شوهرت ن ...

منم شنیدم اینو درست میگی گلم بعضی وقتا باید بی‌توجهی کرد تا طرف به خودش بیاد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز