دلم داره میترکه التماستون میکنم واسه شفای دختر من هم دستاتون رو ببرید بالا و شفای دخترم رو از خدا بخواید التماستون میکنم یادتون نره دعاش کنید اگر میشه واسه شفاش صلوات هم بفرستید ممنونم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم خدایا یا ارحم الراحمین به حق چهارده معصوم دلایشون و دل همه مامانها رو با سلامتی و عاقبت به خیری بچه شون شاد کن . خدایا ما جزتو کی روداریم ؟ خودت به بی کسیمون رحم کن و حاجاتمونو اجابت کن. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی محمد و آل محمد انشاا.. به نیت چهارده معصوم هر چه زودتر شفا پیدا کنه.