2777
2789
عنوان

فک میکنن من بزرگترین🤐😌

151 بازدید | 14 پست

بچه ها من ۱۷ سالمه خواهرم ۱۹ 

ولی هر جا که میرم فک میکنن من از خواهرم بزرگترم

چون خواهرم بیبی فیسه و اینکه قد من چند سانت از خواهرم بلند تره 

قدم۱۶۷

یه بارم یکی فک کرد من دانشگاهیم

بعد که میگم من کوچیکترم خیلی تعجب میکننن!

میدونم چیز مهمی نیست ولی ناراحت میشم😫

چیکار کنم منو با خواهرم اشتباه نگیرن؟!😕

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینه که میگن همیشه وقتی دوتا خواهر دیدین کوچیکه بزرگ تره.😁😂منو خواهرمم دقیقا همینجوریم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

عزیزم ماهم این داستان و داریم 

تازه خواهرم ۶سال ازم کوچیکتره بیشترین فکر میکنند بزرگتره

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
همینه که میگن همیشه وقتی دوتا خواهر دیدین کوچیکه بزرگ تره.😁😂منو خواهرمم دقیقا همینجوریم

البته ما برعکس شما هستیم

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

طبیعیه خواهر کوک ها همیشه بزرگ‌تر به نظر میان 

قدت بلند تره خیلی خوبه فداسرت 

موهات چتری بزن 

اتایل رنگی بزن یا مثلا دارک و گرانچ یعنی نوجوان طور تیپ‌بزن 

کوله بنداز به کوله ات عروسک اویز کن 

کجا کارشی من ۱۸ سالمه خواهرم ۲۵ ی دونه بچه هم داره 

میگن تو بزرگی🤫 اون ریزه میزه کوچولو

من دیو قدم بلنده استخون هام دراز بزرگ😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
طبیعیه خواهر کوک ها همیشه بزرگ‌تر به نظر میان  قدت بلند تره خیلی خوبه فداسرت  موهات چتری ...

مشکل اینجاست چتری بهم نمیاد 

کلا چهره ی خواهرم خیلی بچه میزنه 

انگار ۱۳ یا ۱۴ سالشه

بخاطر قدت خوشحال باش بعدا متوجه میشی اصلا مهم نیست دو سال هم زیاد نیست که معلوم بشه چون قدت خوبه این ...

آره قدم خوبه 

ولی خواهرمم خودش رو اعصابه مسخرم میکنه میگه من از تو جوون ترممم!!

مشکل اینجاست چتری بهم نمیاد  کلا چهره ی خواهرم خیلی بچه میزنه  انگار ۱۳ یا ۱۴ سالشه

ببین باید اون مدل چتری بهت میاد رو پیدا کنی 

مثلا چتری پر و عروسکی به خیلیا نمیاد 

شاید چتری بغل

چتری کج و اینا بهت بیاد 

سعی کن لاغر باشی اگه تپل باشی بیش تر میزنی 

در کل استایل نوجوانانه که بهت میاد اونطوری تیپ بزن

ببین باید اون مدل چتری بهت میاد رو پیدا کنی  مثلا چتری پر و عروسکی به خیلیا نمیاد  شاید ...

لاغرم

مرسی!❤️