2777
2789
من 1.23کاملا طبیعی باردار شدم 

دیگه دکتر من که اینو گفت،تو نت هم بزنی همینو میگه،فقط ذخیره نیست که بعضیا هورمون هاشون اختلال داره ال اچ اف اس اچ،اینا باید تنظیم باشه که تخمک‌گذاری بشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من خالم با سه تنبلی تخمدان حساب شد حتی با وجود تخمک کشی و آمپول و اینا یدونه تخمک بیشتر نداشت 3تا4تن ...

تو مرکز که میرفتم ذخیرهش ۱۳بود، ازش۲۰تا تخمک کشیدن،کلا کسایی که عدد ذخیرشون بالاتره برای ای وی اف خیلی بهترن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مرکز که میرفتم ذخیرهش ۱۳بود، ازش۲۰تا تخمک کشیدن،کلا کسایی که عدد ذخیرشون بالاتره برای ای وی اف خی ...

عزیزم تنبلی تخمدان یعنی کلی کیست های آبکی درون تخمدان که اجازه باروری طبیعی رو از فرد میگیرن گاهی اوقات 

بعدم رنج آزمایشگاه تا ۱۰هست و سیزده رو چجوری بیست تا کشیدن نمیدونم ولی اینم هست برای مرکز ناباروری و کشیدن تخمک صدها HCG.hmgدارو برای آزاد سازی تخمک میدن گلم 

ببین هرچی بالاتر بهتر اینم هست که هرچی بالاتر طبیعی هم نمیتونی حامله بشی 

عزیزم تنبلی تخمدان یعنی کلی کیست های آبکی درون تخمدان که اجازه باروری طبیعی رو از فرد میگیرن گاهی او ...

خب منم گفتم برای ای وی اف بهترن،تنبلی شدید دارن و تخمدان پر از فولی ریزه،اصلا قبل از داروها،وقتی دکتر این عددو دیده بود گفته بود برای ای وی اف خوبه.اونایی سخته که زیر دو ویک باشه برای ای وی اف.

خب منم گفتم برای ای وی اف بهترن،تنبلی شدید دارن و تخمدان پر از فولی ریزه،اصلا قبل از داروها،وقتی دکت ...

ارع ولی سیزده هم خیلی زیاده زیر یک برای ای وی اف خیلی سخته بین یک تا دو طبیعی هم باردار. میشه اگه اسپرم هم خوب باشه شما خودت چند بودی

ارع ولی سیزده هم خیلی زیاده زیر یک برای ای وی اف خیلی سخته بین یک تا دو طبیعی هم باردار. میشه اگه اس ...

دیگه خیلیا مشکل دارن.هرچندماه پریود میشد اونم با آمپول.تنبلی شدیدداشت، من ۴,طبیعی بچه دارشدم

دیگه خیلیا مشکل دارن.هرچندماه پریود میشد اونم با آمپول.تنبلی شدیدداشت، من ۴,طبیعی بچه دارشدم

انشالله که هرچه زودتر باردار بشی و بمونه برات و بزرگ شدن و قد کشیدن رو بینی 

شما که الان تو تاپیک ها گفتی نی نی نداری خودت هم میگی ذخیره تخمدان چهارده و تنبلی داری پس چرا حرف منو میگی اشتباهه

خوب شما ۴تنبلی تخمدان داری دیگه پس برای چی میگی نه تو تاپیک هاتون گفتی 

میگم دکترم گفت۲تا۴خوبه،نگفتم که تنبلی ندارم😑😑هرچی شما بگی درسته

انشالله که هرچه زودتر باردار بشی و بمونه برات و بزرگ شدن و قد کشیدن رو بینی  شما که الان تو تا ...

من تاپیک نزدم برای بارداریم وگرنه الکی نمیگم‌حاملم😑😑مگه ضعف دارم.من کی گفتم ۱۴؟؟گفتم ۴ 🤣🤣