2777
2789

هدفم این نیست که بگم مدرسه بدیه نه واقعا از نظر اموزش بهترینه. ولی جو خاصی داره با هرکسی سازگار نیست واقعا باید تیزهوش باشی. وقتی قبول شدم خیلی ذوق کردم اما از همون کلاس تابستونیش فهمیدم که به درد اون مدرسه نمیخوردم کلی التماس کردم ولی خانوادم گفتن دیونه ایم از اون مدرسه بیاریمت بیرون؟؟ من واقعا بهم ریختم تو اون مدرسه مثل بقیه بچه هاش نبودم حس میکنم حتی تیزهوش نبودم همه فقط تو فاز درس و رقابت بودن انگار باهم دشمنی داشتن سر نیم نمره دعوا میکردن. احساس تنهایی میکردم هر روز با گریه از مدرسه. میومدم همش مریض بودم. منی که همیشه نمره های نوزده بیست می‌گرفتم تو اون مدرسه همش تک می‌گرفتم هی مامانمو صدا میکردن هی تهدید میکردن که درس بخون و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم جو افتضاحی داره

درت اوردن از اون مدرسه؟

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

خب عزیزم نباید به زور وارد این مدارس شد وقتی میبینی نمیتونی نباید میرفتی کلا 

الان ماهم تو کلاسمون داشتیم دو سه نفرو که اصلا درس نمیخوندن و هرروز جنگ و دعوای معلما با اولیاشون و مکافات داشتیم خلاصه ما با این عزیزان

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨

منم تیزهوشانیم ورودی هفتم

من ابتدایی مدرسه دولتی بودن به جو اونجا عادت نداشتم خیلی جو سرد و بدی بود بچه ها انگار دشمن هم بودن دوستیاشون سطحی ..

خیلیاشون از مدارس غیر انتفاعی ای بودن که ابتدایی هم همین جو بینشون بوده...

منم عین خودت دوهفته رفتم اصلا انگار یکی داشت خفه ام می کرد بعد اومدم بیرون 

فکر کنم ما روحیه امون نمی خوره من عاشق مدرسه دولتی خودمونم بچه های ته کلاس درس نخوندن ها مسخره بازی ها حتی تنبل های کلاس هستم 

برا تیزهوشان باید اعتماد به نفس خیلی بالایی داشته باشی 

خب عزیزم نباید به زور وارد این مدارس شد وقتی میبینی نمیتونی نباید میرفتی کلا  الان ماهم تو کلا ...

خانوادم اجبار کردن  هنوزم که اومدم بیرون دارن ناراحتی‌ میکنن که حیف بود لیاقت نداشتی ولی خوب من حال روحیم خیلی بد بود حتی میخواستم خودکشی کنم سرش. من یه آدم پر انرژی شنگول بودم ولی بعد اون صبح ها با گریه میرفتم مدرسه

منم عین خودت دوهفته رفتم اصلا انگار یکی داشت خفه ام می کرد بعد اومدم بیرون  فکر کنم ما روحیه ا ...

من خیلی استرسی بودم  واقعا. ولی کلا جو اونجا یک دنیا با مدرسه های دیگه فرق می‌کنه.  همه بچه ها نگران درس نمره ان.  می‌دونم که برای اینده خیلی خوبه ها. ولی خیلی عذاب اوره

منم موافقم جو افتضاحی داره درت اوردن از اون مدرسه؟

خداییش جوش افتضاح نیست 

حالت رقابتی داره اما دشمنی ندارن بچه ها باهم. اتفاقا ما خیلی اوکی بودیم باهمدیگه در عین رقابتامون. درکل اگر نتونی رقابت کنی جوش برات مناسب نیست وگرنه لذت میبری از جوش

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨