2777
2789

سلاممم امیدوارم که حالتون خوب باشه❤

من برای این کارم کاربری جدید زدم 

که بگم اگر دوست دارید که زبان انگلیسی یاد بگیرید یا میخواید که فرزند عزیزتون زبان یاد بگیره و خودتون هم کاملا به روند کار نظارت داشته باشید 

من اینکار رو به صورت آنلاین میکنم با کمترین قیمت ممکن (هم بخاطر اینکه تازه شروع کردم هم چون دلم نمیاد خیلی بی انصافی کنم تو دریافت هزینه)

راستش چون من تازه دارم تلاش میکنم که مستقل بشم و هنوز تعداد شاگردهام کم هستن و خب با آغوش باز پذیرای شما هستم :)

محیط هم کاملا قابل اعتماد هست 

اگر دوست دارید بهم پیام بدید بوس برای همتون❤❤❤

سلام. چه ترمی؟

سلام

اگر قبلا زبان کار شده اول یه آزمون تعیین سطح میگیرم بعد با توجه به سطح کتاب انتخاب میکنیم

اگر نه که برای بزرگسال ها از بیسیک شروع میکنم برای بچها هم کتاب فمیلی اند فرندز خیلی خوبه

کتاب پیشنهادی خودتون رو هم تدریس میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگر قبلا زبان کار شده اول یه آزمون تعیین سطح میگیرم بعد با توجه به سطح کتاب انتخاب میکنیم اگر ...

ترمی چند؟

فامیلی فرندز ۱

نه استارتر

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
ترمی چند؟ فامیلی فرندز ۱ نه استارتر

فمیلی اند فرندز ۱ کلا ۱۵ تا یونیت داره که بین ۱۵ الی ۱۸ جلسه تموم میشه (به انتخاب خودتون میتونم هفته‌ای دو روز یا یک روز درمیون کلاس بذارم)

هزینه‌ی هرکلاس ۳۰۰۰۰ تومن هست که باز هم اگر می‌بینید سخته براتون ۲۰۰۰۰ تومن میگیرم🥲

فمیلی اند فرندز ۱ کلا ۱۵ تا یونیت داره که بین ۱۵ الی ۱۸ جلسه تموم میشه (به انتخاب خودتون میتونم هفته ...

تاپیک و ذخیره میکنم

مزاحمتون میشم

ممنون

مراحمید؛ خوشحال میشم عزیزدلم💕

الان اخرای استارتره

براترم فامیلی اند فرندز ۱مزاحم شما میشم.

ببخشید اموزش چطوریه؟

با اسکای روم یا ضبط ویدئو؟

الان اخرای استارتره براترم فامیلی اند فرندز ۱مزاحم شما میشم. ببخشید اموزش چطوریه؟ با اسکای روم یا ...

عالیه اگر خواستید میتونم آیدی بدم بهتون 

من توی گوگل میت تدریس میکنم که هم سرعتش خوبه هم کیفیتش نیازی هم به نصب اپلیکیشن از طرف شما نداره 

یه سری گوشی ها که از اول نصبه براشون

با لپ تاپ هم که اصلا اپلیکیشن نیازی نیست 

عالیه اگر خواستید میتونم آیدی بدم بهتون  من توی گوگل میت تدریس میکنم که هم سرعتش خوبه هم کیفیت ...

بله لطفا.

پشتیبانی تو چه پیام رسانی دارید؟

❤❤❤ هرکدوم رو که خواستین بگین من یا آیدی بدم خدمتتون یا شماره

چشم حتما

ممنون از وقتی که گذاشتید

مزاحمتون میشم

موفق باشید