2777
2789
عنوان

اگه خیلی منظمی و برای هر وعده و ساعت برنامه ریزی داری بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
آیدی تلگرامت  رو برام بفرست تا پیامت بدم  من می خوام پایتون هم کار کنم تا رزومه ام قوی بش ...

اره حتی دوره آموزشی مجازی بود

اما خب من با کد آماده کار میکنم

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
اره حتی دوره آموزشی مجازی بود اما خب من با کد آماده کار میکنم

جدی؟ 

من تا حالا کار نکردم با کد آماده 

البته یه سری سورس ها بود برای فرانت استفاده می کردم ولی برای بک نه تا حالا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟  من تا حالا کار نکردم با کد آماده  البته یه سری سورس ها بود برای فرانت استفاده می ک ...

از بازی مار شروع کن 

سورس کدشو بگیر اندازه ها رو تغییر بده 

بعد دستت میاد

از بازی مار شروع کن  سورس کدشو بگیر اندازه ها رو تغییر بده  بعد دستت میاد

کد بک به هر زبانی گیر میاد ؟

بلدم تغییر بدم یه جاهایی از اچ تی ام ال و سی اس اس آماده استفاده کردم و تغییرش دادم ولی راستش نمی دونستم برای بک هم همچین داستانیه

کد بک به هر زبانی گیر میاد ؟ بلدم تغییر بدم یه جاهایی از اچ تی ام ال و سی اس اس آماده استفاده کردم ...

اپن سورس اره

فعلا که کسی چیزی نگفته فکنم هیچکی برنامه ریزی نداره

سلام

دعوتید ب تاپیک 

نام کاربری تون تگ نشد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12290818/با-هم-فرق-دارن?postId=315083818

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)