2777
2789
عنوان

بنظرتون چ برخوردی کنم باشوهرم؟

1607 بازدید | 79 پست

خانوما من5سال ونیمه ازدواج کردم باهاش ازهمون اولم ک زنش شدم هیچی خرجم نکرده حتی خرید عروسی نکرده واسم تاالان ک زنشم حتی مانتو و روسری یا حتی نوار بهداشتیم نمیخره همه رو خانوادم میخرن یا با پول تو جیبی ک ازمامانم میگیرم میخرم خانوادمم خسته شدن بس ک همش خرج منو میدن بالاخره بابامم شغلش ازاده گناه داره اونم اصن شوهرم وظیفه خودش نمیدونه ک برای زن باید چیکار کنه ولی اگ ناهارم دیر بشه یا برم خونه بابام شب بخوام بمونم میاد واس من از قانون و اینک زن باید ب فرمان شوهرش باشه سخنوری میکنه کلاهم توی خونه اس سرکاریم نمیره با یارانه بخدا ب بدبختی خرج ماهانمونو میدیم زبونشم درازه (بماند ک ارثیه و ماشینی ک گرفتیم رو همه رو بخشید ب خانوادش)بعد اینهمه سال بابام میخواد برام گوشیمو عوض کنه چون شکسته اس میگ باید هروقت من میخوام گوشیو بدی دستم یکسری روی گوشیم نرم افزار ریخته بود و مکالمات منو مامانمو گوش میداد خیلی خبره اس کاری کرده بود من متوجه نشم بعدا خودش گفت گوشیمو هی هک میکنه بنظرتون ایندفعه اگ زیر بار حرفش نرم و گوشیو ندم بهش دعوا بشه بقیه ام حقو میدن بهم؟

اخه میگ اگ ندی دستم منم فک میکنم ریگی توکفشته درصورتیکه خودش میدونه چجور ادمیم و خطا نمیرم ولی دیگ خیلی پرو شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر نکردی عزیزم زن گرفتی

اره واقعا میخوام یک حرفه ایی یاد بگیرم ولش کنم دیگ این ادم خیلی بیخیاله تنها زرنگی ک داشتم این بوده ک بچه نیاوردم و مقاومت کردم درمقابل حرف دیگران 

خودشم میدونه نداره میگ بچه نیاریم نمیگ دندم نرم باید برم زحمت بکشم....

تو که خانوادت دارن خرجتو میدن چرا برنمیگردی باهاش زندگی کنی؟ ببخشیدا فقط لنگ رابطه جنسی ای که موندی؟

میخوان مدرک ناخن کاریمو بگیرم بعد برم ک بتونم خونه اجاره کنم خرجمو بتونم دربیارم

مدرکمو بگیرم بتونم پول جمع کنم یکم بتونم خونه احاره کنم خونه پدری نمیخوام برم چون خاطر گیرای بابام ا ...

واقعا این کار اشتباهی هس که بگی برای خلاص شدن از دست گیرای پدر و برادر بخای ازدواج کنی حالا همون بابا هس که داره خرجت میده ایشاالله که مشکلت حل بشه و زودتر مستقل بشی 

نمی‌فهمم وقتی خرج نمیکنه چرا نمیری ازش شکایت کنی 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
نمی‌فهمم وقتی خرج نمیکنه چرا نمیری ازش شکایت کنی 

چون الان هیچ پس اندازی ندارم شغلی ندارم برم مجبورم برم خونه بابام برم اونجامستقل نمیتونم بشم.

میخوام ازش فعلا بعنوان پله استفاده کنم اینجا ک فعلا هستم مدرکمو یواشکی برم بگیرم ک رفتم شاغل باشم

واقعا این کار اشتباهی هس که بگی برای خلاص شدن از دست گیرای پدر و برادر بخای ازدواج کنی حالا همون باب ...

درسته گلم من سنی نداشتم و طرز فکری بود ک بقیه تو ذهنم گذاشته بودن