خانوما من5سال ونیمه ازدواج کردم باهاش ازهمون اولم ک زنش شدم هیچی خرجم نکرده حتی خرید عروسی نکرده واسم تاالان ک زنشم حتی مانتو و روسری یا حتی نوار بهداشتیم نمیخره همه رو خانوادم میخرن یا با پول تو جیبی ک ازمامانم میگیرم میخرم خانوادمم خسته شدن بس ک همش خرج منو میدن بالاخره بابامم شغلش ازاده گناه داره اونم اصن شوهرم وظیفه خودش نمیدونه ک برای زن باید چیکار کنه ولی اگ ناهارم دیر بشه یا برم خونه بابام شب بخوام بمونم میاد واس من از قانون و اینک زن باید ب فرمان شوهرش باشه سخنوری میکنه کلاهم توی خونه اس سرکاریم نمیره با یارانه بخدا ب بدبختی خرج ماهانمونو میدیم زبونشم درازه (بماند ک ارثیه و ماشینی ک گرفتیم رو همه رو بخشید ب خانوادش)بعد اینهمه سال بابام میخواد برام گوشیمو عوض کنه چون شکسته اس میگ باید هروقت من میخوام گوشیو بدی دستم یکسری روی گوشیم نرم افزار ریخته بود و مکالمات منو مامانمو گوش میداد خیلی خبره اس کاری کرده بود من متوجه نشم بعدا خودش گفت گوشیمو هی هک میکنه بنظرتون ایندفعه اگ زیر بار حرفش نرم و گوشیو ندم بهش دعوا بشه بقیه ام حقو میدن بهم؟
اخه میگ اگ ندی دستم منم فک میکنم ریگی توکفشته درصورتیکه خودش میدونه چجور ادمیم و خطا نمیرم ولی دیگ خیلی پرو شده