2777
2789

اره من لیزر کردم 

نتیجه عالی شد اما من خودم قبلش لیزر سفیدی رفته بودم این لیزر موی زائد فقط خیلی کم در حد یه درجه سفید میکنه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند جلسه طول کشید تا کامل از بین برن موها (قسمت بکینی)

۱۲ جلسه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بی جلساتتون چقد وقت میزاشتین? و بعد از اینکه لیزر کردین و دوباره موها رشد کردند در جلسات اولی, میشه ...

من سر ماه میرفتم نوبت بعدی 

خودشون میریزن لازم به شیو نیست