سلام دوستان من دوسال پیش غدد لنفاوی گردنم یکم ورم داشتن سونو رفتم چندبار دکتر میگفت بی خطرن و واکنش بدنه و کوچیک شدن بعد چندمدت خلاصه دیگه بیخیالشون شدم تا دو روز پیش باز حس کردم تو گردنم یکم بزرگ شده باز استرس گرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
2 تا از بچگی داشتم بقیشم طی ی بیماری دراوردم،سونو هم رفتم گفت فعالن و خطرناک ولی معلوم شد بخاطر بیماری اپشتین باره.بعدش ک خوب شدم رفتم سونو گفتن غیرفعال شدع شاید بزرگ بمونه ولی دیگه چیزی نیست
من زیر بغل داشتم.دکتر گفت باید جراحی بشهاول اندازه یه عدس بود اما کم کمبزرگشد مثلا شد اندازه یه بند انگشت.با جراحی سرپایی دراوردم..
چون میگن بمونهدخطرناکمیشه
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
من همون دوسال پیشم بلاخره نفهمیدم برا چی بزرگ شدن الانم ک باز حساس شدم روشون دکتر سونو بهم گفته بود ...
نه حتما پیگیری کن،دکتر سونو چه میدونه نیاز ب عمل داره یا نه.اینو یه جراح میدونه.برو پیش جراح عمومی
نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭