2777
2789
عنوان

فامیل شوهرتون حرصتون رو در میاره

167 بازدید | 15 پست

عکس العملتون چیه من جواب نمیتونم پس بدم شوهرم باهام میجنگه دلمه خود شوهرمو خفه کنم چون اونم باهاشون همدست میشه لج ادمو در میاره 

چرا مرگ نداره طلاق نمیده ۱۲ ساله خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش دخترخواهرش حرصمو دراورده بعدش با شوهرم دعوا کردم بعد به این نتیجه رسیدم خودم باید ج بدم شوهرم پشتمو گرفت ولی نه اونجوری که من میخاستم دیگه خودم کارشو تلافی کردم ولی دیشب باهم جایی بودیم شوهرم کلی باشون گرم گرفت خ حرص خوردم

خودتی😊

من یه ماه پیش باهاشون بحثم شد نگو از همسرم پول میگرفتن منم نمیدونستم

مادرشوهرمو بلاک کرده بودم دیشب شوهرم فهمید گفت آره بخاطر مادرم ولت میکنم منم گفتم اگه میتونی ول کن بهر حال اون گفت من گفتم دعوا کردیم خوابیدیم

کاش باعث و با نی دعواهایی یه زندگی نباشیم

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
من یه ماه پیش باهاشون بحثم شد نگو از همسرم پول میگرفتن منم نمیدونستم مادرشوهرمو بلاک کرده بودم دیشب ...

من شوهرم جلو اونا ضایع میکنه ولی بعدا سعی میکنه دوری کنه هی میان خونمون هیچ کمک نمیشن شدم نوکر به شوهرم میگم میگه منم تو افتاب کار میکنم براتون

دلمه بزارم برم

چیکار میکنه؟ببین این که من میگم خ بی ادب و دریده و باسیاسته هیشکیو به پشم خودشم حساب نمیکنه منم تحمل ...

از طریق شوهرم لج در میاره میچسبه بهش یبار اومده بود یه هفته تمام کنار شوهرم دراز کشیده بود اخرم میبینم شوهرم دستش اونجا تابلو فشار میداد یعنی چی اینم نگاه کرد 

با اون حال بازم به کارش ادامه میده یه استکانم نمیشوره که کنار شوهرم باشه بعد هی متلک به من میندازه

از طریق شوهرم لج در میاره میچسبه بهش یبار اومده بود یه هفته تمام کنار شوهرم دراز کشیده بود اخرم میبی ...

وای یعنی چی!اینا خ اوضاعشون خرابه.ننه بابا نداره جمعش کنن بگو بابا واسه دراوردن حرص من خودتو به باد ندی

خودتی😊

وای یعنی چی!اینا خ اوضاعشون خرابه.ننه بابا نداره جمعش کنن بگو بابا واسه دراوردن حرص من خودتو به باد ...

من هیچی نگفتم بعد خودش میگه خواهر زاده ام هست و فلان اخه هیچکس نبود جز خودمون ۳ نفر این سری با شوهرش اومد از این خبرا تو جمع نیست دیگه 

الان گیر داده من برم خونشون اونم یه شب  که دفعه بعد اون یه هفته بیاد اینجا چون من رفتم