2777
2789
عنوان

کنکوری جااان

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب زدی 

میشه برا منم بگی

درصدام:روان۵۰-۶۰جامعه۴۰-۵۰اقتصاد و جغرافیا تاریخ۳۰-۴۰فلسفهو عربی۵-۱۵فنون۲۰-۳۰

نمراتم:دینی۲۰-عربی ادبیات۱۳/۵-جغرافیا۱۲/۵-زبان۱۶-تاریخ۱۹-فلسفه۱۸-جامعه۱۷/۵-سلامت۱۸

ریاضی ۱۰ فنون ۳۶ عربی ۲۸ جامعه ۴۲ اقتصاد ۶۲ تاریخ و جغرافی ۲۸ روان ۸۶ فلسفه ۳۶ معدلم ۱۸ و ...

درصدات خوبه درصد قبولیت زیاده... واسه منم دعا کن قبول شم(:  

فهمیدم زندگی همین لحظه های خیلی معمولیه…

میشه برا منم بگی درصدام:روان۵۰-۶۰جامعه۴۰-۵۰اقتصاد و جغرافیا تاریخ۳۰-۴۰فلسفهو عربی۵-۱۵فنون۲۰-۳۰ نمر ...

درصدای کنکورت واقعا خوبه

به نظرم ۵ یا ۶ هزار میشی

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚
ریاضی ۱۰ فنون ۳۶ عربی ۲۸ جامعه ۴۲ اقتصاد ۶۲ تاریخ و جغرافی ۲۸ روان ۸۶ فلسفه ۳۶ معدلم ۱۸ و ...

خوبه عزیزم من خیلی از رشته انسانی سر در نمیارم ولی درصدات به نظرم خیلی خوبه. معدلت واسه امساله؟

خوبه عزیزم من خیلی از رشته انسانی سر در نمیارم ولی درصدات به نظرم خیلی خوبه. معدلت واسه امساله؟

آره

خیلی ممنونم نظرت گفتی🥺🥺💛

خدا بزرگتر از دردهای ماست رفیق🙃💚