2777
2789

از من به شما نصیحت داخل اینطور تاپیک ها نرین خیلی رو ذهن تون اثر میذاره حتی اگه شوهرتون تا الان هیچ اشتباهی هم نکرده باشه شما ذهن تون بهم میریزه و افکار منفی میاد سراغتون 

من قبلنا خیلی تو این تاپیکها میرفتم خیلی بدبین شده بودم زندگیم زهر شده بود یه مدت تصمیم گرفتم اینطور مباحث رو نخونم بعد مدتی واقعا ذهنم اروم شد هرچقد افکار منفی داشته باشید به سمت تون جذب باشه مثبت باشید تا بهترین ها اتفاق بیفته مراقب زندگی هاتون باشید عزیزان من 💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

من مجردم ولی نمی رم

دلیل اصلی هم اینه که معمولا این تاپیک ها بن بست مطلقن

یعنی نه تنها به فرد خیانت شده بلکه ۹۹ مواقع تو شرایطی هست که هیچ کاری هم از دستش بر نمیاد

هم بچه داره

هم استقلال مالی نداره

هم خانواده حمایتش نمی کنن

حب ادم چی بگه تو این تاپیکا

چی داره که بگه

حتی هم دردی هم نمی تونم بکنم

کلا فراری ام از این تاپیک ها

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

کاملا موافقم.

حتی یکی دوبار تو پربازدیدها به استارتر توصیه کردم که قفل کنه تا بیشتر از این دیده نشه همه پریدن به من😕

به خدا که این جور تاپیکا چیزی جز بار منفی و اشاعه بی بندوباری نداره.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
منم از وقتی میخونم مدام به شوهرم شک میکنم 

بخدا منم این اشتباهو زیاد تکرار کردم و از ته دلم دوس دارم زندگی هاتون پایدار باشه  نمیخوام هیچ کس این اشتباهو مرتکب شه 

😐😐میگما یعنی میری سینما یا تو خونه فیلم میبینی هم ذهنت یه هم میریزه؟مجازی هم باید مثل فیلم باشه بر ...

بله نباید اثر بذاره ولی متاسفانه دارید میبینید که همه میگن ذهنشون خراب شده